Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

5 situácií, ktoré zaručene poznáš, ak si majiteľom drahého elektrického bicykla

PR článok Zobraziť galériu (4)

Obrovská radosť z vysnívaného e-biku prináša so sebou aj veľkú zodpovednosť. V momente, keď si kúpiš elektrický bicykel, po ktorom si dlho túžil a pravdepodobne naň aj dlhšie šetril, sa tvoj život okamžite zmení. A nastávajú rôzne zložité situácie.

  1. Prídeš na bicykli do podniku, kde už sedia všetci tvoji kamaráti...

Pripneš si e-bicykel o stĺp alebo stojan a ideš si sadnúť. Kamoši však sedia v rohu, odkiaľ nemáš na bicykel výhľad. Máš dve možnosti - každú chvíľku vykúkať a kontrolovať bicykel alebo presadiť celú partiu k stolu, odkiaľ je výhľad. Kamaráti majú chuť pokračovať v rozbehnutom večeri a hovoria ti: “Nechaj bicykel tu a poď s nami. Nič sa mu nestane.” Ty len pokrútiš hlavou a vykročíš smerom k bicyklu.

5 situácií, ktoré zaručene
Zobraziť galériu (4)

  1. Keď máš nový e-bike a tvoj kamarát sa chce veľmi previezť...

Po dlhom prehováraní mu bicykel požičiaš. Minúty sa ti zdajú ako hodiny, nervózne prešľapuješ a čakáš v akom stave sa ti tvoj najlepší priateľ vráti. Keď sú konečne naspäť, od radosti najlepšieho kamaráta objímaš. Hoci vieš, že bicykle objatia neopätujú.

  1. Potrebuješ si niekam rýchlo odbehnúť, e-bicykel zamkneš len tak o stĺp...

Keď sa blížiš a vidíš, že je na zemi. V duchu preklínaš všetky autá, kočíky, psy aj chodcov a utekáš skontrolovať prípadné rany. Si rád, ak to prežil bez ujmy. Ak utrpel mierne škrabance, upokojuješ sa, že to mohlo dopadnúť aj horšie.

5 situácií, ktoré zaručene
Zobraziť galériu (4)

  1. Keď si vyberáš zámok na nový e-bike...

Prieskum trhu ti trvá niekoľko dní a žiadny zámok sa ti nezdá dosť bezpečný. Pre istotu kúpiš dva.

  1. Bicykel s tebou býva v byte...

Hoci ti občas zavadzia, no (zamknutej) pivnici či kočikárni neveríš. A už vôbec nie zábradliu na chodbe.

5 situácií, ktoré zaručene
Zobraziť galériu (4)

Jeden dôvod, prečo sa ti už žiadna z týchto piatich situácií nestane

Teraz je však týmto tvojim 5 starostiam koniec, a to vďaka šikovnému riešeniu pre všetkých majiteľov elektrických bicyklov, ale aj skútrov a motocyklov. Moderný strážca bikeAngel je šikovné zariadenie s GPS, ktoré sa do e-biku či skútra namontuje tak, že ho ani nie je vidno. Jeho funkcie sa však prehliadnuť nedajú.

BikeAngel má senzor pohybu a otrasu, automaticky rozpoznáva majiteľa. Poskytuje automatické stráženie mimo dosahu majiteľa. Vďaka mobilnej aplikácii pre iOS a Android si dokážeš vyžiadať aktuálnu polohu. Mobil ťa upozorní na krádež, otras alebo pád či náraz. A to za cenu, ktorá nie je oveľa vyššia než kvalitné zámky na bicykel alebo iné základné príslušenstvo. Cenu, predajcov aj odpovede na časté otázky nájdeš na stránke bikenagel.eu.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu