Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa fitnesska vyšla s pravdou von: TOTO má spoločné s Adelou Vinczeovou!

Natália Lenártová - majsterka sveta vo fitness a profesionálna fitneska sa pravidelne pred súťažou dostáva do formy, aj vďaka skvelému pleťovému ošetreniu Termolifting a Andrea Tatarková, PR riaditeľka Kliniky ENVY. PR článok Zobraziť galériu (6)
Natália Lenártová - majsterka sveta vo fitness a profesionálna fitneska sa pravidelne pred súťažou dostáva do formy, aj vďaka skvelému pleťovému ošetreniu Termolifting a Andrea Tatarková, PR riaditeľka Kliniky ENVY. (Zdroj: Klinika ENVY)

Ľudia, ktorí sa svoj život rozhodli zasvätiť fitness a to najmä na profesionálnej úrovni, to nemajú ľahké. Musia dodržiavať veľmi prísny režim, či už v životospráve, ale aj samotnom cvičení. Ich telo je preto omnoho viac namáhané, v dôsledku čoho si vyžaduje aj väčšiu dávku regenerácie. Svoje o tom vie aj Natália Lenártová (37), majsterka sveta vo fitness, ktorá potrebuje na súťaži vyzerať vždy dokonale. Nám sa podarilo zistiť, ako a vďaka čomu sa jej to darí. A najmä kde! Zvolila si totiž miesto, ktoré doslova milujú naše známe celebrity.

Fitness, to nie je len dokonalá, vyšportovaná postava, ale aj zdravo a sviežo vyzerajúca pleť. A o tú sa treba poctivo starať. To veľmi dobre vie aj športovkyňa Natália Lenártová, ktorá sa po dvojročnej pauze vrátila k svojmu milovanému fitnessu. „Po dvoch rokoch pauzy mi začalo chýbať súťaženie, a tak som sa rozhodla vrátiť sa. No keďže som už presiahla vek 35 rokov, bolo treba sa povenovať intenzívnejšie aj pleti,“ zverila sa v rozhovore Natália. 

Skvelá moderátorka Adela Vinczeová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ENVY )

Ako sa nám podarilo zistiť, blondínka sa rozhodla zveriť do rúk odborníkom, ktorým ostatné roky veria aj viaceré známe tváre nášho šoubiznisu. Konkrétne ide o odborníkov z kliniky ENVY, ktorá sídli v Košiciach, Bratislave, Prešove, Poprade či Žiline. Je jasné, ktorú pobočku si Natália, ako rodená Košičanka zvolila. „Vek nepustí a najmä pokožka nám ho vie dať najavo, rozhodla som sa pre procedúru Termoliftng, s ktorou už mám skúsenosti,“ prezrádza fitnesska s tým, že jej pleť je po ošetrení krásne spevnená a vyzerá sviežo. „Ďalším plusom tohto kozmetického zákroku je to, že ním môžete ošetriť aj oblasť nadkolenia,“ pochvaľuje si. 

Natália Lenártová na Floride
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Klinika ENVY)

Prístrojové kozmetické ošetrenie Termolifting spevňuje poklesnuté viečka, padnuté líce, či ochabnuté kontúre tváre, a to bez jediného rezu skalpela! Po zákroku sa v pokožke vytvára nový kolagén (neokolagenéza), pokožka sa vypína a jemne nadvihuje, vyhladzujú sa vrásky a obnovujú sa kontúry tváre. Procedúra je v porovnaní s chirurgickým zásahom rýchla, jednoduchá a nevyžaduje si žiadnu rekonvalescenciu.

Thomas Puskailer pri kozmetickom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ENVY )

Ako sme už spomínali, klinika ENVY je miesto, ktoré s obľubou navštevujú mnohé známe tváre nášho šoubiznisu a to kvôli rôznym procedúram. Jednoznačne najjagavejšou zákazníčkou je speváčka Dara Rolins, jej kolegyňa Lina Mayer, ale aj televízna moderátorka Adela Vinczeová. ENVY navštevujú však aj muži, brány kliniky už prekročili napríklad Thomas Puskailer, Tomáš Palonder či Lukáš Kimlička.  

Celé video z procedúry termolifting nájdete tu: 

O Klinike ENVY

Klinika ENVY je najväčšia Klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na Slovensku. Centrála kliniky sa nachádza v Košiciach a jej ambulancie nájdete aj v mestách Prešov, Poprad, Bratislava a Žiline. Už takmer 10 rokov patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interného oddelenia, oddelenia optimálnej výživy a regulácie hmotnosti a aj ambulanciu trichológie. Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou tohto špičkového zdravotníckeho zariadenia.

www.envyklinika.sk     www.vedakrasy.sk   recepcia@envyclinic.sk  www.envymagazin.sk

kontakt: 055/ 676 1666

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu