Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodinný dom v Bratislave za cenu bytu!? Je to vôbec možné?

PR článok Zobraziť galériu (3)

Pripravte sa na silnú kávu! Predstava, že môžete vlastniť kúsok Bratislavy a bývať v rodinnom dome s vlastnou záhradou za cenu bytu, zahreje asi každého na srdci. O to viac, ak okamžite natrafíte na výhodnú kúpu stavebného pozemku v lukratívnej časti Bratislavy! Nehovoriac o benefitoch tohto rodinného bývania, ktoré sa len tak nevidia.

Vedeli ste, že len pätina Slovákov považuje svoje aktuálne bývanie za ideálne? Na túto skutočnosť poukazujú štatistiky spokojnosti ľudí s bývaním. Prečo je tomu tak? Jedným z dôvodov je i fakt, že ľudia pri výbere svojej nehnuteľnosti často robili kompromisy. A to už dávno neplatí!

„Kúpte si kúsok Bratislavy!“ je ponuka, ktorá sa neodmieta

Ľudia, ktorí túžia po kľudnom bývaní vo vlastnom rodinnom dome so záhradou, s dobrou dostupnosťou do/z mesta za rozumné ceny, sa už nemusia sťahovať mimo hlavného mesta. Projekt Podunajská brána, na ktorom participujú spoločnosti Tatra Real a G4 Investments, si získala priazeň kupujúcich, a to nielen vďaka svojej kampani „Kúpte si kúsok Bratislavy!“.

Zdroj: Podunajská brána

Získajte rodinný dom so záhradou za cenu bytu

„Ideálnym riešením komfortného rodinného bývania je projekt Podunajská brána, ktorý zväčší bratislavskú mestskú časť Podunajské Biskupice o novú oblasť rodinných domov. Okraj Bratislavy sa plošne rozrastie o 18,5 hektárov a novú štvrť dotvoria pozemky pre 151 rodinných domov s dostatkom parkovacích miest pre obyvateľov domov, ale i pre návštevy. Zaujímavá je občianska vybavenosť, napr. mnohé obchody, športoviská, zelené verejné priestranstvá s pešou zónou a tiež dve nové zastávky MHD. Zlepšiť dopravu do/z hlavného mesta na juh pomôže diaľnica D4 a rýchlostná cesta R7, ktoré sa nachádzajú v blízkosti projektu Podunajská brána,“ uviedla Zuzana Galbová, manažérka predaja zo spoločnosti Tatra Real.

tabulka
Zobraziť galériu (3)

Čo hovoria na ponuku spokojní zákazníci?

Výhodná investícia sa nehľadá ľahko. Pozrela som sa na momentálnu situáciu a možnosti, aké nám realitný trh ponúka. Porovnala som si výmeru 4 izbového bytu s terasou v novostavbe s ponukou pozemku v projekte Podunajská brána, na ktorom je možné postaviť rodinný dom podľa vlastných predstáv na kľúč. Konečne! Dočkala som sa benefitov, ktoré sa len tak nevidia!“ zverila sa nám spokojná majiteľka pozemku v projekte Podunajská brána.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu