Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Nachytali kandidáta na primátora Bratislavy: Týmto ich dokonale zaskočil!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Chceli skúšať Bratislavčanov, nachytali kandidáta na primátora! Ivo Nesrovnal sa nechal nachytať dvomi mladíkmi, ktorí skúšali ľudí z ohľaduplnosti. Neuspel nikto okrem neznámeho bicyklistu, ktorého dovtedy nepoznali. Naozaj to bolo v skutočnosti tak?

Duo Shy Chickens skúšalo tento raz Bratislavčanov. Jeden z mladíkov sa vydával za bezdomovca, kým druhý šiel do ulíc slušne oblečený. Obaja však predstierali vážne zdravotné problémy a vykašliavali krv. Vychádzali z toho, že slušne oblečenému človeku ľudia pomôžu oveľa skôr ako bezdomovcovi a budú tak môcť porovnať rôzne prístupy okolia.

Keď už sa zdalo, že pri bezdomovcovi sa nikto ani len nepristaví, nakoniec prichádza "úplný pánko". Na bicykli sa zjaví sám kandidát na primátora Bratislavy Ivo Nesrovnal. A okamžite začne bezdomovca ratovať. "Jé Vám niečo? Zavolám záchranku?", pýta sa Nesrovnal.

VIDEO Nachytali kandidáta na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Po štyroch hodinách sa ako prvý zastavil pri človeku v núdzi. Celé to však zaváňalo dokonale naplánovaným marketingovým trikom. Vymyslená dráma mala mať zaručeného záchrancu. Opýtali sme sa preto Nesrovnala, či bola scénka pripravená alebo či o tom naozaj nevedel.

"Keď niekoho počujem prosiť o pomoc, nehľadám za tým žiadne bočné úmysly a snažím sa pomôcť. V tomto prípade ma ale nakoniec potešilo, že to bol iba sociálny experiment mladých chalanov," povedal pre topky Nesrovnal.

VIDEO Nachytali kandidáta na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Kandidát na primátora nám už dávnejšie priznal, že vymenil auto za bicykel, aby išiel príkladom. Ako primátor by sa chcel zameral na tri oblasti - dopravu, čistotu a developerov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu