Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

(Nielen) v Markíze ukazovala prsia: Teraz mieri do politiky!

Gabriela Bullová sa rada odhaľuje. Najnovšie mieri do politiky. Zobraziť galériu (10)
Gabriela Bullová sa rada odhaľuje. Najnovšie mieri do politiky.

DIAKOVCE - Poriadny šok! Gabriela Bullová (31) sa zviditeľnila na markizáckej Farme, kde bez ostychu ukazovala prsia. Navyše si tam užila sex s jedným z kolegov a pokúsila sa zviesť aj ďalšieho. Nikto sa teda zrejme nečudoval, keď neskôr zakotvila v takzvaných vyzliekacích reláciách. Teraz sa však blondínka rozhodla zabrúsiť do úplne inej sféry. Najnovšie totiž kandiduje do obecného zastupiteľstva. Ktovie, koľko hlasov dostane v novembrových voľbách.

Gabriela Bullová patrí k tým účastníčkam markizáckej Farmy, ktoré na seba počas účinkovania poriadne upriamili pozornosť. Nemala totiž problém premávať sa pred kamerami s odhalenými prsiami. Navyše si na statku užila aj sex. Mnohí by ju teda bez váhania označili za nemravnú. 

A v takomto duchu pokračovala aj po skončení šou. Na markizáckej stanici Dajto uvádzala športovú reláciu, v ktorej sa počas hlásenia správ vyzliekala. Aktuálne sa obnažuje na obrazovkách TV8 v sexi kvíze. Minulý týždeň však šokovala informáciou, že sa chystá do politiky. 

Bullová sa rozhodla kandidovať v nadchádzajúcich obecných voľbách. „Tak kandidatúra podaná. Pevne verím, že tí, čo ma poznáte z Diakoviec, na mňa nezabudnete ani pri voľbách do obecného zastupiteľstva dňa 15. 11. 2014,” napísala si na sociálnu sieť. Urobila tak na svojom súkromnom facebookovom profile. Zrejme preto, že tam nepridáva obnažené snímky. Stačí sa však pozrieť na jej fanúšikovskú stránku a každý bude hneď vedieť, ako vyzerá pod šatami. Otázka je, či jej to vo voľbách pomôže alebo ublíži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu