Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Konflikt so Sklovskou hneď v úvode: Toto, že je profesionálka?!

Sisa Lelkes Sklovská nemohla uveriť, že Iveta Čermáková je vyštudovaná speváčka. Zobraziť galériu (9)
Sisa Lelkes Sklovská nemohla uveriť, že Iveta Čermáková je vyštudovaná speváčka. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Na obrazovkách televízie Joj sme včera večer mali možnosť vidieť prvú časť X Factoru. Spevácka šou sa ešte len rozbieha, no už má na svojom konte prvý konflikt. Kameňom úrazu sa stalo vystúpenie vraj vyštudovanej speváčky Ivety Čermákovej (42). Tá totiž predviedla niečo, o čom sa rozhodne nedá hovoriť ako o výkone profesionálky. A tak jej Sisa Lelkes Sklovská (48) vysvetlila, ako sa veci majú.

V nedeľu večer odštartovala na obrazovkách televízie Joj šou X Factor. A hoci si diváci mohli vychutnať ešte len začiatočné minúty speváckeho projektu, už aj sa stali svedkami prvého konfliktu. O ten sa postarala Češka Iveta Čermáková, ktorá sa svojím výkonom snažila zaujať porotu. Do istej miery sa jej to síce podarilo, no rozhodne nie vďaka tomu, že by sa jej spev radil k tým lepším. Práve naopak. 

Sebavedomá tmavovláska si však myslela niečo iné. A už to bolo. „Prepáčte, ale ja som z konzervatória, študovala som sólový spev v Brne a v Prahe,“ zahlásila Čermáková, čím očividne šokovala všetkých prítomných. No azda najviac opernú speváčku Sisu Lelkes Sklovskú, ktorú tieto slová nenechali chladnou. „Teraz ste ma šokovali. Vy ste študovali spev? Ja tomu nemôžem veriť. Vy ste už niekde spievali na verejnosti? nechápala známa Slovenka. 

No čo nasledovalo potom, jej už doslova vyrazilo dych. „Áno, v Národnom divadle Brno, v operete. Ako profesionálka s platom,“ povedala Češka, ktorá síce v operete Spievanie v daždi skutočne účinkovala, no ako sa nám podarilo zistiť, iba ako súčasť veľkého zboru. Išlo však o jediný projekt.

Slová nádejnej „speváčky“ však Sklovskú už naozaj dorazili. A tak jej to vysvetlila jasne, no napriek tomu slušne a s dávkou noblesy. „Slečna Iveta, ja som ešte nikdy nepočula tak zle spievať človeka, ktorý vyštudoval školu, operný spev a ešte spieval v Národnom divadle v Brne,“ nešetrila Čermákovú. Čo na jej spev hovoríte vy?

Prečítajte si: X Factor má za sebou česko-slovenskú premiéru. Čo priniesol prvý kasting?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu