Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Stačila jediná fotka a opäť je prúser: Sisa, toto si necháš?!

Sisa Lelkes Sklovská vyvolala v Čechách rozruch touto fotografiou. Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes Sklovská vyvolala v Čechách rozruch touto fotografiou.

BRATISLAVA – Znovu terčom posmechu! Speváčka Sisa Lelkes Sklovská (48) nie je u našich západných susedov obľúbená. Práve naopak. Bratia Česi si do nej veľmi radi kopnú pri každej možnej príležitosti. Najnovšie si zgustli na umelkyni kvôli fotografii, na ktorej pózuje v provokatívnom kostýme. Tmavovlásku pritom neváhali označiť za šialenú. Dokonca použili aj slovné spojenie hotová pohroma.

Nešetria ju! Sisa Lelkes Sklovská je dobre známa nielen u nás, ale aj v susedných Čechách. V poslednej dobe sa však zdá, že tam speváčka príliš veľa priaznivcov nemá. Potvrdilo sa to napríklad, keď sa verejnosť dozvedela o tom, že zasadne do porotcovského kresla speváckej šou X Factor. V súvislosti s týmto angažmán zaútočila na umelkyňu aj modelka Simona Krainová. No a v neposlednom rade treba uznať, že príliš zhovievavý k nej nebol ani Jan Kraus vo svojej talkšou.

Netrvalo dlho a aktuálne si na Sise zgustli u susedov opäť. Dôvodom je záber k pripravovanému muzikálu Hairspray. Na plagáte totiž speváčka pózuje v provokatívnom outfite, čo sa u Čechov nestretlo s pochopením. Portál super.cz napríklad varuje svojich čitateľov, aby sa pripravili na to najhoršie, v redakcii extra.cz zašli oveľa ďalej. Tmavovlásku označili za šialenú a prirovnali ju k pohrome.

Sklovskú sme preto oslovili s otázkou, či s odvážnym outfitom nemala problém. „Výber kostýmov je v rukách tvorcov. Hairspray je v mnohých smeroch unikátny a odvážny muzikál, v ktorom aj kostýmy musia spĺňať náročné požiadavky predstavenia tak, aby spolu s ďalšími prvkami dotvorili celkový umelecký zážitok. Navyše, osobne mám pocit, že tento kostým je menej odvážny ako kostým brušnej tanečnice z Mata Hari,” reagovala s úsmevom Sisa.

Negatívne útoky zo strany Čechov berie umelkyňa s nadhľadom. „Je veľmi zaujímavé, že práve štát, v ktorom nežijem a v ktorom som sa nenarodila, ma rieši. Je to celkom prijemné. Ja si z toho ťažkú hlavu nerobím,” uzavrela s úsmevom Sklovská.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Sisou Lelkes Sklovskou.

Rozhovor so Sisou Sklovskou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu