Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Predvolebnú kampaň Smeru ukončil honosný míting za 45 tisíc eur!

Posledný predvolebný míting Smeru v bratislavskom NTC Zobraziť galériu (7)
Posledný predvolebný míting Smeru v bratislavskom NTC

BRATISLAVA – Na záverečnom mítingu v Bratislave strana Smer rozhodne nešetrila! Veľkolepá šou, Národné tenisové centrum natrieskané do posledného miesta, koncert Michala Davida, pozvážaní ľudia zo západného Slovenska. To všetko malo sociálnych demokratov vyjsť na takmer 45 tisíc eur!

Vo štvrtok podvečer sa konal dlho očakávaný predvolebný míting Smeru v bratislavskom NTC. Na stretnutie s predsedom strany Robertom Ficom a koncert Michala Davida prišlo asi 6 500 ľudí. Udalosť sa však nevyhla organizačným problémom. Vstupenky na míting sa síce museli dopredu rezervovať, napriek tomu sa nedostali dnu všetci, ktorí vstupenky mali. Vo vstupnej hale tak dochádzalo k nervóznym, miestami až agresívnym stretom voličov, ktorých sbs-kári nedovolili pustiť do hlavnej sály.

Posledný predvolebný míting Smeru
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)


Megašou jednoznačne nebola lacnou záležitosťou, Smer okrem prenájmu haly spojeného s ďalšími službami (cca 15 000 eur) musel zaplatiť moderátorov a techniku (cca 15 000 eur), program mal podľa odhadov vyjsť na 7 tisíc eur. Hlavná hviezda večera, český spevák Michal David podľa našich informácií za svoje vystúpenie zinkasoval 5 tisíc eur.

Smer zostal verný svojej tradícii a postaral sa aj o rozvoz priaznivcov niekoľkými autobusmi prevažne so seneckou, pezinskou a dunajskostredskou ešpézetkou. Na presun ľudí mala strana vynaložiť 2 tisíc eur. Dokopy tak Smer minul len na bratislavský míting takmer 45 tisíc eur. Ozvali sa nám čitatelia, ktorí sa sťažovali, že v okolí športovej haly zostal po mítingu neporiadok a špina.

Posledný predvolebný míting Smeru
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)


Zdá sa, že Ficovci cítia šancu uspieť v bašte pravičiarov a prvý raz tak vyhrať voľby aj v Bratislave. Zaujímavé je, že sa šéf Smeru okrem svojich priaznivcov, ktorých vyzval, aby v sobotu prišli voliť Smer, prihovoril aj k svojim nevoličom. „Ak aj nemáte radi Smer, vyberajte si štandardné pravicové strany. Nevoľte polobláznov a extrémistov,“ uviedol.

Smer prišli podporiť predseda frakcie rakúskych sociálnych demokratov Hanes Swoboda a predseda Českej strany sociálnodemokratickej Bohuslav Sobotka. Na míting prišli aj predstavitelia slovenských odborov, primátor Bratislavy Milan Ftáčnik i predseda Jednoty dôchodcov Slovenska Karol Vajnorský. Program moderoval Martin Nikodým, okrem Davida vystúpila aj skupina Lojzo a spevák Marián Bango.

Centrálny míting SMER


Na internete sa objavilo video z mítingu s pohľadom voličiek Smeru na našu budúcnosť.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu