Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šéfka SSS Mojsejová bola online: Myslí si, že Rómky budú sterilizovať už v roku 2015!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (2)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA – Kontroverzná podnikateľka, ktorá je známa svojím podrezaným jazykom a neodmysliteľným košickým akcentom, sa už niekoľko mesiacov snaží získať hlasy voličov. So Stranou Slobodné slovo Nory Mojsejovej vstupuje do volieb po prvý raz a v predvolebnom boji nešetrí nikoho. Prednedávnom sa pustila do šéfa diplomacie Mikuláša Dzurindu, neskôr zase veľmi tvrdo skritizovala moderátorku Annu Ghannamovú, ktorá po vydaní relácie, ktorej bola hosťom Mojsejová, ukončila svoje pôsobenie v Klube3 na TA3.

Vo volebnom programe navrhuje SSS-NM znížiť DPH, zobrať Rómom sociálne dávky a podporiť slovenských podnikateľov.  Ako a čo chce vo voľbách dosiahnuť? Pýtajte sa Nory Mojsejovej už vo štvrtok 2. 2. 2012 od 10:00!
 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

02.02.2012 11:45 - otázka od Boris
Dobrý deň p. Mojsejová, moja otázka je stručná. V čom ste iná a prečo práve Vám máme dať hlas? Ako zaručíte, že nebudete v prípade úspechu rovnaká ako súčasní poslanci? Ďakujem
Iná som v tom, že nehrám divadlo a poviem ľuďom pravdu. Nemám naučené frázy ani volebné bilboardy. Snažím sa ľuďom vysvetliť, čo pre nich urobíme v prípade, že sa dostaneme do parlamentu. A iná som aj v tom, že sa vzdám poslaneckej imunity aj platu. Je na Vás ako to vyhodnitíte. Či budete voliť pretvárku a faloš alebo pravdu. Týmto sa s Vami lúčim, ďakujem za množstvo otázok, ľutujem, ale nedostala som sa ku všetkým. Teším sa niekedy nabudúce tu na Topkách. Majte sa pekne !! Vaša Nora.
02.02.2012 11:41 - otázka od Michal
Ceny PHM. Čo sa s tým dá robiť?
Ceny PHM máme najvyššie v EU. Je to veľký problém, pretože od ceny PHM sa odvíja ekonomika. Budeme sa snažiť upraviť túto cenu smerom dole.
02.02.2012 11:39 - otázka od Luboš
pekny den Norika, dufam ze vyhrate volby a ze ich vsetkych poslete do p...e, ste asi jedina ktora ma na to gule...
ďakujem za názor !!
02.02.2012 11:38 - otázka od izstvan habutas
Pani Nora Mojsejova, ako sa dnes mate ?
Výborne. A vy? Teší ma, že máme veľmi veľa otázok a to svedčí o tom, že ľudí zaujíma môj názor. Preto sa veľmi teším a budem mať dnes pekný deň. Prajem ho aj Vám .
02.02.2012 11:37 - otázka od al@azet.com
Dobrý den,prepáčte, vy si naozaj myslíte že by ste bola schopná zastupovat lud toto štatu? S vašou arogantnostou,vulgaritou ,a neschopnostou akceptovat iný nazor???
To, čo si myslím ja, je dôležité pre mňa. Stále som mala vlastný názor a aj ho budem mať. Ale to nie je dôležité. Dôležité je to, čo chce občan. A viem akceptovať názory a o čom svedčí aj moja odpoveď na Vašu otázku.
02.02.2012 11:35 - otázka od sovakatka
Domnievam sa, že dohovor ACTA je mimoriadne dôležitý problém práve v momentálnej situácii SLovenska, kedy je stále výraznejší problém zachovania slobody slova, demokracie a práva na zdieľanie informácií. Perliť sa nedá, rozumný postoj by však človek, ktorý chce vstúpiť do parlamentu , mal svpjim voličom predviesť. Tak sa opýtam ešte raz: Aký je Váš názor na dohovor ACTA, myslíte si, že by Slovensku tento dokument malo podpísať?
Myslím si, že určite nie.
02.02.2012 11:34 - otázka od Eva L.
Myslíte, že by sa napr. rok 2015 mohol niesť v znamení dobrovoľnej sterilizácie rómok, ktorú by platil štát? Prajem vám veľa úspechov, budeme Vás voliť.
Ano.
02.02.2012 11:34 - otázka od Marián
P.Mojseová držím Vám palce a veľmi rád by som bol sympatyzantom vašej strany. Ďakujem. Ako sa na Vás dá nakontaktovať?
www.sss-nm.sk
02.02.2012 11:34 - otázka od Viktor
Dobré dopoludnie vám prajem, chcem sa vás opýtať na otázku dekriminalizácie marihuany.. Podporila by ste tento zakon v parlamente??? Mam na mysli prechovavanie maleho mnozstva tejto bohom danej rastliny...
Odpovedala som vyššie.
02.02.2012 11:33 - otázka od Natala
Dobry deň pani Norika, ja by som sa chcela spýtať na váš názor ohladne protestov prosti kazue Gorila a ACTA. Ďakujem za odpoveď.
Vyjadrila som sa vyššie.
02.02.2012 11:32 - otázka od Zumi3
Drzim palce pani Norika.....verite ze sa do parlamentu dostanene
ďakujem za podporu, ale veštiť nebudem. Je to na voličoch.
02.02.2012 11:31 - otázka od miro
Zdravím rád by som vedel na koľko by ste chcela zdvihnúť minimálnu mzdu a za akú dlhú dobu po vašom vstupe do vlády dakujem :)
Hneď. Otázku podnikateľov a zvýšenia min. mzdy minimálne od 400 do 500 Eur budeme riešiť hneď ako to bude možné.
02.02.2012 11:30 - otázka od krasavecsk
Dobry den,pridete podporit protest Gorila?
Uz som sa vyjadrila.
02.02.2012 11:30 - otázka od babu
Nebojite sa ,ze by sa Vam romovia mohli pomstit,za to ze im chcete zobrat socialne davky?
Nie
02.02.2012 11:30 - otázka od Peter I.
uvodom Vas zdravim,pani mojsejova, chcem sa opytat ,ako vnimate fakt,ze na stranke TA3 ste od zaciatku spustenia hlasovania na 1. mieste s preferenciou min.25%,co by to pre vas znamenalo,ak by ste ziskali cez 10%, skuste naznacit,ktory polit. subjekt je pre vas najprijatelnejsi a ktora zo sucastnych koalicnych stran neprekroci prah parlamentu ?
Podľa môjho názoru, keď ľudia majú len trošku rozumu a verím, že ho majú, pravica sa do parlamentu už nedostane. Podľa mňa ani Smer nemá toľko koľko mu veští pan Baranek. Ja hovorím, že tieto voľby budú veľkým prekvapením. A potom mi môžte zavolať. Pokecáme.
02.02.2012 11:26 - otázka od Marian
Pre koho pracujete a komu máte odobrať hlasy. Osobne som presvedčený, že nezískate ani 0,5%
Keď ste presvedčený, tak nechápem načo kladiete otázky. To je presne to, čo hovorím ja, že Vám platené prieskumy vymyli mozog.
02.02.2012 11:25 - otázka od Domčo
Dobry deň Chcem sa opytať či si myslíte, že je správne že cirkev dostáva peniaze od štatu? Ďakujem
Myslím si, že to nie je správne. Tak ako som za to, aby politické strany fungovali z členských príspevkov a nie príspevkov od štátu, tak isto si myslím, že nie je správne, keď cirkecv berie príspevky od štátu.
02.02.2012 11:24 - otázka od Eva Urbanová
Dobry den Norika, myslite, ze by ste mohli v pripade uspechu vo volbach spolupracovat s pani Belousovovou? Myslim, ze by ste si sadli, aj co sa tyka programu, a mohli by ste tento stat spolocnymi silami dat do poriadku. Drzim Vam palce :)
Určite ano.
02.02.2012 11:23 - otázka od Ado
Dobry den, Myslite ze by ste s Janom Slotom vedeli poriesit ciganov? Zburat nacierno postavene osady. Najlepsie by bolo ich nejako motivovat aby isli prec cim dalej tym lepsie.
Ja nechcem búrať osady, ani im dávať byty, aj len chcem, zobrať soc dávky a to preto, aby žili tak zodpovedne ako iní občania, ktorí pracujú a ktorí také dávky neberú. Jednoducho si musia uvedomiť, že bez práce nebudú ani peniaze.
02.02.2012 11:21 - otázka od Miroslav Kromka
Dobry den p. Mojsejova planovali by ste zmenit zakonnik prace? resp. pracu na dohodu? nie je mozne ze ludia robia brigadnicky a na dohody kde sa porusuje zakonnik prace a ziaden urad to nechce riesit. myslim ze by toto malo zaniknut a brigady by mali byt len pre studentov. Ďakujem
Práve toto hovorím, že pokiaľ podnikatelia nebudú mať podmienky na to, aby zamestnávali, tak sa stále bude čarovať s dohodami a bude sa hľadať spôsob ako nezamestnať. Toto sa musí zmeniť, pretože ľudia musia mať v rukách pracovné zmluvy, isté platy a od toho sa toto celé odvíja.
02.02.2012 11:19 - otázka od ewina
Nora,ktore z jedal patria k tvojim oblubenym?
Žiaľ, všetky :) Len jedno nezjem a to je zelená fazuľka, lebo keď som bola malá, tak boli zle očistené lusky a zabehlo mi to do krku a skoro som sa zadusila. takže toto jedlo nezjem. Ale teraz momentálne som taká hladná, že by som možno zjedla aj tu fazuľu :)))))))))))
02.02.2012 11:18 - otázka od Miso
Dobrý deň budete aj v nejakej diskusii na Markíze aby vas videlo viac ludi?
Samozrejme, už sa teším !!
02.02.2012 11:17 - otázka od Lucia
Urcite budem volit 25. fandim Vám . No chcem sa spytat p. Mojsejovej, aký má postoj k reformám týkajucich sa materskej davky. Som mamicka na MD a je mi ozaj hlupe , ked moje davky su ovela nizsie ako davky zeny co nikdy nepracovala. ospravedlnujem sa ak sa toto uz riesilo a nevsimla som si.stat zvysil tieto davky o slávnych 5% a hrdinsky prehlasil ze sme si mi mamicky polepsili, no nestihol spomenut co vsetko a o kolko % zdrazelo... len na mlieko a na plienky a hyg. potreby pre 4 mes syna dame min 150 eur. + oblecenie, hracky, ine pomocky . dakujem za odpoved
Toto nie sú dávky, to sú žobračenky. Naša strana hovorí, že sociálny systém na Slovensku je zdeformovaný a nespravodlivý. Preto máme soc. program vypracovaný tak, aby sa toto odstránilo. Budeme vysvetľovať v TV diskusiách aj na internete ako toto zmeníme.
02.02.2012 11:15 - otázka od Klára
Dobrý deň, srdečne Vás pozdravujem pani Mojsejová. Chcem sa opýtať akou formou podporí Vaša strana podnikateľov (okrem zníženia DPH). Držím Vám palce vo voľbách, môj hlas máte. Ďakujem za odpoveď
Ja hovorím, že podnikatelia na Slovensku sú chudáci. Každá vláda ich len žmýka, hlavne Smer. Poskytujú stimuly zaraničným investorom. Ja osobne, pokiaľ sa dostaneme do parlamentu budem robiť všetko pre to, aby podnikatelia mali zelenú, aby sa im slobodne podnikalo, aby sa znžili odvody, ktoré sú pre podnikateľa obrovským bremenom, musí sa sprístupniť úverová politika pre podnikateľov a pod. Pretože oni dávajú prácu občanom a od nich závisí životná úroveň občanov. To Vám môžem zodpovedne sľúbiť, že podnikatelia v SSS-NM budú mať plnú podporu.
02.02.2012 11:12 - otázka od anna
dobry den, Matovic na vasu adresu nedavno pre jeden casopis povedal ze podla neho ste okuzlujuca zena, myslite si aj vy to iste o nom?
Neviem, čo Matovič o mne povedal, ten už narozprával toho hrozne veľa... Nemyslím si o ňom nič.
02.02.2012 11:11 - otázka od Ján
Vážená pani Mojsejová, v prípade (čo dúfam), že sa dostanete do parlamentu a do vlády, nebojíte sa že sa Vás budú snažiť súčasné politické strany (resp. politici)diskreditovať, alebo nebodaj ohroziť vašu osobnú bezpečnosť a použiť nelegitímne prostriedky v snahe získať späť svoju moc? Viete povedať relevantné vysvetlenie,prečo TA3, JOJ, Markíza vysielajú a majú také prieskumy preferencií pol. strán,kde na prvom mieste je SMER a vy tam ani nie ste, čo nekorešponduje s anketami na internete? Ak sa nedostanete do NR (čo dúfam, že sa dostanete a aj do vlády)budete sa aj naďalej angažovať v politike? Ďakujem, s úctou JK
Prieskumy verejnej mienky su zmanipulované. Je kuriozne, že TA3, ktorá robí anketu a sme v nej prví, si objedná volebný prieskum od Polisu, ktorý nemá ani web stránku. K tej diskreditácii mojej osoby... tak tá už prebieha v plnom prúde, ale viete, ja som už zvyknutá. Keď sa nedostanem do NR, určite budem pokračovať v politike, ale pravdepodobne do ďaľších volieb by sme už nekandidovali.
02.02.2012 11:07 - otázka od Gabika
Dobrý deň, Norika, pomáha Vám manžel s kampaňou? Mne pripadá dosť vtipný a nápaditý:) Gabika
Samozrejme , že pomáha. Teraz skúšame na našej web stránke www.sss-nm.sk internetovú TV, kde budem online komunikovať s občanmi. Malo by sa to spustiť tento týždeň.
02.02.2012 11:06 - otázka od LubicaMT
Chcela by som sa opýtať, či plánujete riešiť aj otázku povinného očkovania detí? Vo väčšine štátov EU je očkovanie len odporúčané a nikto nenúti deti očkovať pod hrozbou pokuty. Navyše majú fondy na odškodnenie ľudí, poškodených očkovaním, na rozdiel od SR. Poznám veľa detí, postihnutých očkovaním, a preto ma zaujíma táto problematika. Ďakujem za odpoveď
To, čo sa deje teraz v zdravotníctve, nemá obdobu !! Taký bordel tu ešte nebol. Ja si myslím, že povinné očkovanie treba zachovať, ale s kvalitnými očkovacími vakcínami a nie vykšeftovanými od pochybných výrobcov. Dočítala som sa, že vakcíny, ktorými sa očkuje u nás sú v niektorých vyspelých štátoch zakázané.
02.02.2012 11:03 - otázka od Branislav Rovenský
Ahoj Nora fandím ti. Chcel by som sa spýtať či chcete zaniesť aj nejaké reformy do budovania športových tímov keďže jeden vlastním a poberanie sponzorského iba ak sme registrovaný mi dosť vadí.
AHoj. Pokiaľ by sme sa dostali do parlamentu, budeme všetky dobré myšlienky podporovať aj čo sa týka športu.
02.02.2012 11:01 - otázka od Marek Orban
Dobry den, nemyslite si, ze hlasy, ktore ziskate od svojich volicov budu skor vztyceny prostrednik nasim terajsim politikom vo vlade s podtitulom, ze "Uz ktokolvek je lepsi nez oni" ako Vas realny prinos v tejto oblasti?
Viete čo? Nechám to na voličov, ale aj to je možno jedna z možností lepšej voľby :)
02.02.2012 11:00 - otázka od Barbora Faltýnkova
Ahoj Norika, mam ta velmi rada, volám sa Barbora a mam 19 rokov, budem ta volit. Som z Banoviec nad Bebravou. Pozdravuj psikov su krasny. Lubim ta. A pozdravuj Brana!
Ďakujem !! Pozdravím psíkov aj Braňa :))
02.02.2012 10:59 - otázka od dasa
Dobrý deň Pani Norika myslíte si , že sa dá nejako zabrániť, aby voľby neboli zmanipulované? Máte pravdu vo všetko čo rozprávate a poviem Vám, že som znechutená z celých volieb, ale teda môj hlas máte. ĎAKUJEM ZA ODPOVĎ
Podľa mňa je možnosť, že budú zmanipulované. Keď Vám môžem poradiť, po vhodení lístku do urny ostatné roztrhajte!! Nezabudnite na to!!
02.02.2012 10:58 - otázka od Jana
Dobrý deň chystáte sa na protest proti Gorile ,ktory bude v Košiciach?
Nechystám sa na tento protest, nebudem si na tomto prihrievať predvolebný guláš. Mám na to svoj názor a verte mi, že nič sa nevyšetrí pokiaľ tam ostanú súčasní politici. Rešpektujem názor organizátorov, ktorí hovoria, aby sa politické strany nezapájali.
02.02.2012 10:56 - otázka od Eva L.
Ktátko: nemám sa čo opýtať. Teším sa na Vás. Podporujeme Vás. Beriete nám slová z jazyka. Mohli by ste navrhnúť dobrovoľnú sterilizáciu rómok, ktorú by im preplatil štát. Dobrovoľnú.
Súhlasím. Aj pre takéto názory chcem zaviesť elektronický podpis, aby sa ľudia mohli zúčastňovať na veciach verejných a rozhodovať aj o takýchto veciach - akou cestou pôjde Slovensko.
02.02.2012 10:54 - otázka od Tomas
Dobrý deň Nora. Myslite, že o Gorile vedeli vsetci politici??? Myslite že by nemali byt už aj prvý obžalovaný a odsúdený??? Ďakujem za odpoveď a určite Vám dám svoj hlas.
Vedeli o tom všetci, vrátane SaS. Dávno mali byť vo vyšetrovacích väzbách, aby nemarili vyšetrovanie a neovplyvňovali svedkov. Minimálne mali mať zákaz opustiť SR. Je to hnus.
02.02.2012 10:53 - otázka od Martin
Ak je teraz ministrom kultúry moderátor Daniel Krajcer, neuvažovali ste, že by mohol v budúcnosti tento post zastávať teoreticky napr. aj Váš manžel, ktorý je muzikant, pokiaľ by ste boli vo vláde?
Pokiaľ by sme boli vo vláde, ministerstvo kultúry by sme spojili s ministerstvom školstva. A na čele musí byť odborník, nie pán Krajcer.
02.02.2012 10:52 - otázka od Petra
Dobrý deň, ak by ste sa dostali do parlamentu máte v pláne aj zvýšenie minimálnej mzdy? Taktiež zmeniť životnú úroveň občanov a úroveň ako takú na SR? Ak Vás v tom nepodporia ostatní politici je vôbec šanca? Sú mi sympatické Vaše nápady a zmeny, len či to vôbec pôjde...Bolo by toho veľa čo je treba zmeniť samozrejme aj ľudí čo tam sedia jedneho za druhým...
Ľudí, čo tam sedia musíte vymeniť vy, voliči. Čo sa týka min. mzdy, je to jedna z priorít našho volebného programu. Ja hovorím jedno... Pokiaľ nezačnú podnikatelia zamestnávať, občania viac zarábať a nakupovať, nepohneme sa ďalej.
02.02.2012 10:49 - otázka od martinko
Aký máte názor na dámu Mázikovú? Teda pardon nie dámu, ona nie je hodná tohoto titulu.
A tá ešte žije?? Dúfam, že ma bude voliť :)))))
02.02.2012 10:49 - otázka od Juri
dobrý deň.. viete si predstavit politicku spolupracu s p. Slotom alebo Romskou obcianskou iniciativou, ak by bolo v hre vytvorenie funkcnej koalicie? prajem pekny den
Odpovedala som vyššie.
02.02.2012 10:48 - otázka od Juraj
Zdravím, aj keď by som veľmi chcel, aby sa politici v parlamente vymenili, nemyslíte si, vzhľadom na preferencie, že otázkou zostáva už len to, s kým SMER-SD zostaví vládu? Domnievam sa, že pri súčasnej situácii je už všetko v "kýbli".
Nezúfajte, neverte zaplateným prieskumom. Podľa mňa sa situácia bude meniť každý deň. A vete mi, že tieto voľby budú veľkým prekvapením pre občanov. Dúfam, že pôjdete voliť :)
02.02.2012 10:47 - otázka od strata
Pani Nora, veľmi rád by som Vás videl ako predsedníčku parlamentu viesť jeho zasadnutie. Už len pre to Vás určite budem voliť ! Prajem všetko najlepšie.
Urobili ste mi náladu. Dík.
02.02.2012 10:47 - otázka od Jano
Pani Mojsejova, isli by ste do vlady s Belousovou ci Slotom? Dik :)
Tak ako som povedala, kto pristúpi na naše podmienky čo sa týka plnenia nášho programu pre občana, tak s tým nemám problém.
02.02.2012 10:44 - otázka od imrich
dobry den, volby sa blizia preto by ma zaujimalo ci vasa strana bude pre potencialnych volicov robit tradicne predvolebne akcie ako je podavanie gulasu, pecenych klobas, piva ci palenky gratis... ak ano, tak napiste kedy a kde, vopred sa tesim, dakujem
K tomuto sa nikdy neznížime.
02.02.2012 10:44 - otázka od peter
Dobré rano p. Mojsejova ja len v kátkosti aký je váš názor na marihuanu a prípadnu dekriminalizáciu?? Môj hlas vopred máte !!
Čo sa týka marihuany, neprikladám tomu dôraz taký, že by sme sa tým mali zaoberať. Tiež si nemyslím, že je správne potrestať niektoho za to, že vyfajčí jednu cigu marihuany. Čo sa týka tvrdých drog, som zásadne proti.
02.02.2012 10:42 - otázka od Július Oláh
Dobrý deň, Myslíte, že nazvať sviatky ako "žebrácke Vianoce" len preto, že ste dostali 5000 EUR od manžela je správny volebný ťah, keď na druhej strane polemizujete o cene rožka? Touto otázkou nechcem na Vás útočiť, pretože si Vás vážim za priame jednanie bez servítky a pokryteckého chovania. Želám Vám veěa šťastia a úspechov nielen vo voľbách.
Ďakujem pekne, myslím si, že je to stále lepšie povedať rovno ako sa pretvarovať a ohlupovať národ pred voľbami. SOm taká aká som, či sa to niekomu páči alebo nie.
02.02.2012 10:41 - otázka od Branislav
Dobrý deň, pani Mojsejová. Chcel by som sa Vás spýtať čo si vlastne myslíte o Kauze Gorila.
Kauza Gorila je autentická a netvárme sa , že je to niečo nové. Takýchto Goríl je tu podľa môjho názoru veľmi veľa. Vytiahla sa táto pred voľbami. Keby ste politikom nedali imunitu vo voľbách a mali hmotnú zodpovednosť a minimálne niekto z nich bol odsúdený v minulom období, tak verte, že by to vyzeralo ináč. Načo máme internet, už dávno mal byť elektronický podpis, aby sa mohli občania zúčastňovať na veciach verejných, referendách, voľbách a prípadne aj tvorbe zákonov prostredníctvom svojich poslancov, ktorých volili.
02.02.2012 10:37 - otázka od Vlado
Aku mame zaruku, ze nove strany nebudu take iste ako stare ?
Môj názor je ten, že staré strany sa predviedli v svojej plne "kráse", mali dosť času na to, aby urobili pre občanov SR aspoň niečo. Neurobili nič a dnes máme stav aký máme. Treba dať príležitosť novým stranám, pretože ak im tú príležitosť nedáme, tak potom je so Slovenskom veľmi zle.
02.02.2012 10:35 - otázka od Gabriel.
Dobrý deň pani Mojsejová. Chcel by som sa opýtať, či aj Strana Slobodné Slovo je proti zákonom ako napríklad ACTA, pretože je to téma posledných dní a rád by som poznal stanovisko vašej strany na tieto zákony, ako sa k tomu hodláte postaviť. Ďakujem.
Samozrejme, že sme proti, pretože je to krok späť a už názov našej strany hovorí, že sme za slobodu.
02.02.2012 10:34 - otázka od Matus.
Je pravda ze na internetovych hlasovaniach mate najviac hlasov ale na tychto hlasovaniach nehlasuje staršia generacia...cez internet oslovujete hlavne mladych ludi ale aj staršia generacia je dôležita a chodi viac voliť ako mlady...ako chcete ovplivniť staršiu generaciu ?
Stavila som na internetových voličov, tí sú zatiaľ neskazení, neovplyvnení, majú svoj názor. Čo sa týka starších, tí zas pozerajú TV a tam sa budem zúčastňovať všetkých diskusií. Takže si nemyslém, že by si nemali ako vytvoriť názor.
02.02.2012 10:32 - otázka od Katka
Zdravím Nora, chcem sa opýtať, či predsa len nebudete robiť aj nejakú inú volebnú kampaň ako len cez internet. Veľa ľudí hlavne starších internet nemá a určite by mali právo si aj oni vypočuť váš názor na túto skorumpovanú vládu
Odpovedala som vyššie...
02.02.2012 10:31 - otázka od Kasandra
Nespravíte u vás doma na Pereši čosi ako deň otvorených dverí? Rada by som vám pobehala po baráku, nakukla do vašej obývačka a spálne a samozrejme pokecala s vami a Braňom.
Pustite si telku :)
02.02.2012 10:31 - otázka od Eva
Pani Mojsejová, ako je možné, že neviete koľko stoja základné potraviny, keď už chcete ľuďom pomáhať, aspoň to by ste mala. A celkovo pôsobíte veľmi hlúpo, vulgárne, lacno. Prečo si myslíte, že by sme vás mali voliť?
Asi si ma mýlite s Ghanammovou. Čudujem sa Vám, že vy kráľovná tu strácate so mnou čas. Voľte ďalej opice !!
02.02.2012 10:29 - otázka od Lucia
Pozdravujem Vas, ja nemam otazku, chcem Vam iba zablahozelat k vyrociu svadby a zazelat uspech na volbach, na ktorych dostanete aj moj hlas :) Fandim Vam :)
Ďakujem pekne!! Mali sme včera výročie 9 rokov pod strechou Pereša. Navarila som, upiekla som a všetko sme zjedli. Hostinu mali aj psíky. Týmto chcem poďakovať za všetky blahoželania, ktoré nám prišli formou sms aj na FB.
02.02.2012 10:27 - otázka od Vlado
Ahoj Norika... som velmi rad, ze si sa rozhodla bojovat za slovakov a dufam, ze sa do parlamentu dostanes! Zaujimalo by ma, ako chces zvysit zamestnanost v KE a na vychode. Trebalo by uz konecne dostavat dialnice a najst investorov. Tak isto KE su velmi pekne mesto a cestovny ruch nejako nefunguje. vela stastia
V KE nefunguje nič. Čo sa týka pracovných miest, jediné východisko je to, že skutočne vytvoríme podmienky pre podnikateľov také, aby mohli zamestnávať ľudí. Som za to, že stimuly by sa mali poskytnúť našim podnikateľom a nie zahraničným.
02.02.2012 10:25 - otázka od Andrej
Stali ste sa folklornou komicko-tragickou postavickou Slovenska. Nezda sa Vam, ze hlupakov uz mame v Parlamente dost? Preco sa tam tlacite?
Ja sa tam netlačím. Všetko záleží na občanoch. Vy musíte mať dobrý mindrák ...
02.02.2012 10:25 - otázka od sultanka
Ahoj Norika chcem sa ťa opýtať či by nebolo dobré keby si robila kampaň aj cez bilbordy bolo by to podľa mňa lepšie lebo nie každý sa dozvie veci cez internet,budeš mať aj nejakú politickú reklamu?
Ja som zásadne proti megalomanským kampaniam a myslím si, že sú to zbytočne vyhodené peniaze z našich daní. My sme strana, za ktorou nestojí žiadna finančná skupina a ani nikdy nebude, pokiaľ budem predsedníčkou strany ja. Budem sa ja a kandidáti strany zúčastňovať na všetkých TV diskusiách.
02.02.2012 10:22 - otázka od Dalibor
Ahoj Norika, v tom čo robíš si dobrá, len pokračuj a poriadne im daj, bolo už toho dost vyhnaj tie gorili s toho parlamentu!!! Idem za teba aj do komisie!!! Držím ti palce, spolu to dokážeme!!!
Ďakujem pekne !! Ber lopatu, ja už mám !! :)))))
02.02.2012 10:22 - otázka od 100%4%
zdravím vás, myslíte vo svojom predvolebnom programe na nás - gayov? viem, že pre ľudí odlišnej sexuálnej orientácie máte pochopenie, lebo ste sa správali milo k Versacemu, ktorý je jeden z nás, aký je váš názor napríklad na zlegitímnenie sobášov osôb rovnakého pohlavia?
Čo sa týka otázky gayov, som veľmi liberálny človek, čo je teda o mne známe, ale riešiť v tomto stave v akom sa nachádza Slovensko si myslím, že to nie je priorita a nie je to priorita našej strany. Nebudem sľubovať to, čo nemáme v programe a hovorím to dopredu.
02.02.2012 10:19 - otázka od Andy
Dobrý deň p. Mojsejová, chcel by som sa opýtať či to s vašou kandidatúrou myslíte skutočne vážne, ak áno, čo by ste chceli dosiahnuť v parlamente. Viem si Vás predstaviť v opozícii ako všetko kritizujete a to by bolo vážne super, ale niesom si istý či toto stačí aby Vás ľudia volili. Inak s vašimi názormi úplne súhlasím, na Slovensku je strašna bieda a politici sa nám vysmievajú iba, takže môj hlas máte :-)
Ďakujem pekne. Či budeme v opozícii alebo vo vláde, zoberieme našu účasť vážne. Všetko závisí od výsledku volieb.
02.02.2012 10:17 - otázka od susa
Ak sa dostaneš do vlády s kým ju zložíš ?
Dnes je o tom veľmi ťažko hovoriť, podľa môjho názoru sa situácia bude meniť každý deň a záleží od voličov ako bude vyzerať vláda SR.
02.02.2012 10:16 - otázka od Zumi3
Pani Norika, dobry den Otazka: Verite v to, ze sa do parlamentu dostanete a ak ano uplatnite vsetky predvolebne sluby v parlamente. Drzim palace
Uvidíme, nie som pán Baranek, že veštím prieskumy, ale pokiaľ sa do parlamentu dostaneme a dostaneme potrebné hlasy, urobíme všetko pre to, aby sme svoj program splnili za každú cenu.
02.02.2012 10:14 - otázka od Miroslav X.
Prajem Vám príjemný deň pani Norika! Vo volebnom programe máte jeden z cieľov zníženie DPH. Ako chcete vyriešiť výpadok príjmov do štátneho rozpočtu? A moja druhá otázka sa týka Vami avizovaného odobratia dávok Rómom (a predpokladám že všetkým neprispôsobivým občanom). Myslíte si, že toto opatrenie ich prinúti pracovať, keď v podstate nič nevedia a práce je všeobecne málo? Ďakujem.
Podľa mňa to nebude žiadny výpadok pokiaľ dáme podnikateľom zelenú, znížime odvody a tým umožníme podnikateľom zamestnávať a občanom viac nakupovať. Čo sa týka soc. dávok, nemyslím si, že ich to prinúti pracovať a práve preto bez práce nie sú koláče.
02.02.2012 10:12 - otázka od kamila
ahoj... nazory tvojho manzela Brana vela ludi na Slovensku respektuje... preco teda aj Brano nie je sucastou strany SSS NM, pripadene jej podpredsedom?
Pretože sa takto rozhodol. Je sympatizantom strany.
02.02.2012 10:11 - otázka od Miso
Nora? Mas rada Elán? ..
Nie.
02.02.2012 10:11 - otázka od Jana
Dobry den,som Vasa sympatizantka, a mam otazku,velmi seriozne by ma zaujimal nazor na to,ci by ste si vedeli predstavit spolupracu s "Kotlebovcami" a co co si o nich myslite. Kedze vyjadrujete svoje nazory verejne bez problemov,tak naozaj by ma to zaujimalo. Dakujem
Vedela by som si prtedstaviť spoluprácu s každým, pokiaľ by to prospelo občanom SR.
02.02.2012 10:10 - otázka od Maros
Dobry den chcem sa opytat budete brat aj invalidnym dochodcom kompenzacie ???
Nie. Ja som hovorila o občanoch, ktorí zneužívajú sociálne dávky.
02.02.2012 10:09 - otázka od Pali
Dobrý deň pani Nora. Tešíma ma keď vidím, že súčasťou slov. politickej scény sa snaží byť aj príjemná, inteligentná dáma ako ste vy, slovenská politika je však zväčša doménou mužov. Ako vidíte svoje šance presadiť sa proti súperom ako sú Fico, Dzurinda či Bugár, ktorí sú už na scéne dlhé roky.
Pre mňa toto nie sú politickí súperi a to či sa presadím na politickej scéne zavisí od občanov SR.
02.02.2012 10:08 - otázka od Dušan
Dobrý deň, v prípade že uspejete vo voľbách a dostanete sa do vlády... Aké opatrenia chcete podniknúť na zníženie zadĺženosti slovenska, aby sme to mi občania v peňaženkách nepocítili???
Môj názor je ten, že v prvom rade sa musí začať čistiť zhora, presadiť trestnoprávnu a hmotnú zodpovednosť ministrov a štátnych úradníkov, ktorí rozhodujú o financiách a tam, podľa môjho názoru je obrovská rezerva financií. Veď si len zoberte ten obrovský štátny aparát, zbytočné ministerstvá a tam všade sú zamestnaní ľudia, ktorí berú nenormálne platy a ešte aj bohatnú na províziách.
02.02.2012 10:05 - otázka od MOJKA
Prajem pekný deň.Pani Mojsejová držím Vám palce,konečne niekto,kto sa nebojí povedať naplno čo si myslí.Budete konečne robiť aj niečo pre bežných ľudí,nie len sľubovať a skutek-utek?
Práve preto máme v programe na 1. mieste tie ciele, ktoré sa dajú uskutočniť hneď pokiaľ by sme dostali takú podporu, že sa dostaneme do parlamentu. Celý náš program je založený na potrebách bežných občanov www.sss-nm-sk
02.02.2012 10:04 - otázka od Alojz
Dobrý deň. Nedá sa to bez vulgarizmov? Médiá zvyknú sledovať aj deti!
Čo sa týka vulgarizmov, nebudem meniť svoj slovník. Vulgarizmy používam len vo svojich súkromných videách, možno tak ako aj vy doma. V žiadnej TV diskusii čo sa týka politiky som nezahrešila ani raz.
02.02.2012 10:03 - otázka od Misa
Dobry den Norika, uz dlhe roky Vam fandim, paci sa mi ako viete povedat svoj nazor hocikomu a ako sa hovori na plne usta, ja som tiez taka a bohuzial niekedy sa to ani u mna nezaobide bez invektiv. Vo volbach Vam drzim palce a budem Vam fandit. S Branom ste perfektna dvojica a absolutne sa k sebe hodite, mate u mna obrovske sympatie za to ako ste sa k nemu zachovali v kazdej situacii aj nerpijemnej pre Vas. Drzte sa. No a s tymi Romami som s Vami na jednej lodi, kebyze mam povedat svoj nazor asi by ma zavreli....
Presne tak to je na Slovensku, ľudia majú strach povedať svoj názor, čomu sa nedivím. Ďakujem za podporu !!
02.02.2012 10:01 - otázka od kokos89
Dobrý den Pani Nora. Chcel som Vám povedat ze urcite Vás budem volit, nie len ja ale aj vela mojich kamaratov a kamaratiek. Mam sice 22r. byvam na vychode ale tak s tou romskou komunitou sa tu uz neda...kradnu aj pocas bieleho dna, kradnu aj v noci, chodia vo vlakoch zadarmo bo vraj nemaju z coho a hlavna vec ze vcera z vlaku vystupil spinavy otrhany cigan hlavna vec ze LCD samsung mal novy dpc...To kde sme? ja idem na korcule vonku tak policajti budu ze nemam vestu reflexnu a hlavna vec ze toti romovia si chodia v embeckach naje*bany tam asi aj po 8 a policajti nic...sak co ? oni su ohrozeny druh... Brat studuje v BA a kurna z PO plati listok do BA tam aj spat 32€ ved to cestovne z PO do Prahy aj spat mam za 34€ to zdvihli vlaky koli tomu ze dost ludi cestuje z Vychodu do Bratislavy alebo naco? a ze socialny stat....tak akurat pre GORILY!!!!!! Drzim Vam palce a urcite Vám dam svoj hlas!!!!!!
Ďakujem za podporu !!
02.02.2012 10:00 - otázka od Soňa
Ja chcem len pozdraviť a odkázať pani Nore,že veľa ľudí ju nemá v láske ale ak si myslí že sa presadí aj vo volbách,fajn,veľa šťastia a pekný deň.:)
Ďakujem pekne !! Aj Vám pekný deň !
02.02.2012 10:00 - otázka od jano
Myslíte si, že Vás bude niekto voliť?. Veď primitívi volia stranu Smer-SD.
Ja si myslím, že určite ma budete voliť vy, lebo vy nebudete voliť Smer :)
02.02.2012 09:59 - otázka od tounge
Zaujímal by ma názor Nory na dohodu ACTA, aké perly vypustí k tejto téme =)
Dohoda ACTA je podľa môjho názoru sto krokov späť pred rok 1989, ale myslím si, že v momentálnej situácii akej sa Slovensko nachádza toto nie je až také dôležité. K tejto otázke sa perliť nedá.
02.02.2012 09:57 - otázka od Milena
Ste rada, že pani Ghannamová v relácii Klub3 skončila?
Touto osobou sa nezaoberám. Je fakt, že úlohy moderátorky nezvládla.
02.02.2012 09:56 - otázka od viteazul
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či neuvažujete, že priberiete do strany prievidzského aktivistu Ladislava Meliška. Myslím, že zdieľate spoločné politické hodnoty. Ďakujem.
Členom našej strany sa môže stať každý, kto o to požiada a nie je členom inej strany. Nikoho nežiadame, aby sa tým členom stal. Tohto pána nesledujem a nič mi to meno nehovorí.
02.02.2012 09:55 - otázka od Denisa
Dobrý deň, pani Mojsejová. Ktorý zo súčasných politikov je podľa Vás sexi? :)))
Výborná otázka !! Žiaľ, ani jeden nie je môj typ !! To by musel byť v politike Mojsej alebo Sambora :)))
02.02.2012 09:54 - otázka od Martin
Pani Mojsejová, v roku 2002 ste kandidovali do parlamentu za HZDS. Kedy a prečo ste sa s touto stranou rozišli?
Pozdravujem všetkých čitateľov Topiek !! Tak, ideme na to !! Je pravda, že som kandidovala v r. 2002 za HZDS na 86. mieste, ale nikdy som členkou tejto strany nebola, iba jej sympatizantom. Minulé voľby som voliť nebola. Takže o nejakom rozchádzaní sa so stranou sa nedá hovoriť .

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu