Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krava sa vybrala na prechádzku tunelom Branisko!

Krava zablokovala dopravu v tuneli Branisko
Krava zablokovala dopravu v tuneli Branisko (Zdroj: Topky.sk)

BRANISKO – Dispečeri tunela Branisko v sobotu neverili vlastným očiam. Na monitoroch vo velíne krátko pred 11. hodinou videli, ako do východného portálu vchádza krava.

Nikto nevie, ako sa krava k tunelu vôbec dostala. Areál je totiž oplotený. Keď dispečeri videli, že vchádza na cestu a ďalej si vykračuje rovno do tunela, na privádzačoch okamžite rozsvietili značky „zákaz vjazdu“. To už však bol v tuneli chaos.

„Doteraz bola cesta monotónna a už som sa bál, že príde mikrospánok. Tento zážitok ma však dokonale prebral,“ tvrdí vodič jedného z áut, ktoré museli za kravou v tuneli zastaviť. Zamestnanec Národnej diaľničnej spoločnosti začal kravu z tunela vyháňať a zakrátko sa k nemu pripojili aj jeho kolegovia a hasiči na autách s majákmi. Zvonku zabezpečovali vjazd do tunela dopravní policajti. Dispečeri vo velíne teda sledovali divadlo, aké ešte nezažili.

„Bolo to, ako keby cez tunel prechádzala kráľovná,“ utrúsil jeden z mužov, ktorý sa na akcii priamo v tuneli podieľal. Chlapov z Národnej diaľničnej spoločnosti teraz čaká zisťovanie, ako sa krava k tunelu vôbec mohla priblížiť. „Budeme s tým musieť niečo urobiť. Dnes to bolo veselé, no v skutočnosti ide o bezpečnosť, a tá musí byť stopercentná,“ skonštatoval jeden z nich.



Krava v tuneli Branisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu