Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nezvestnú Moniku uškrtil a zakopal pri Nitrici!

Moniku našli pochovanú v lese
Moniku našli pochovanú v lese

BRATISLAVA/TRENČÍN – Najhoršie obavy rodiny a blízkych sa bohužiaľ naplnili. Moniku Šmidtovú (22) z Bánoviec nad Bebravou, nezvestnú od sobotňajšej noci, našli v stredu zavraždenú. Moniku videli naposledy pri nákupnom stredisku na sídlisku Dubnička, tam sa zrejme stretla so svojím vrahom, s ktorým sa zoznámila na Facebooku.

Polícia vraha identifikovala len ako „mladíka z okresu Prievidza,“ neuviedla nič k motívu vraždy ani ďalšie podrobnosti.

Podľa polície „obvinený sa stretol prostredníctvom internetovej socializačnej služby Facebook v neskorých nočných hodinách 23. júla v Bánovciach nad Bebravou s 22-ročnou mladou ženou. Následne sa prepravili do katastra obce Uhrovec, na Jankov Vŕšok v okrese Bánovce nad Bebravou, kde poškodenú 24. júla uškrtil.“

Mladú ženu mal naložiť do kufra auta a odviezť asi pol kilometra za Nitricu v okrese Prievidza. “Tu zavraždenú zakopal v improvizovanom hrobe, ktorý sám vykopal,“ uviedla polícia. Obvinený skončil v policajnej cele, hrozí mu väzenie až na 20 rokov, uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu