Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Otcovia sa vyhrážali rodinám zabitím aj plynom!

(Zdroj: SITA)

KOIŠICE - Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinili Miroslava (41) z obce Hýľov (okr. Košice – okolie), ktorý sa v nedeľu ráno pod vplyvom alkoholu a po predošlej hádke v rodinnom dome vyhrážal zabitím a ublížením na zdraví manželke (39) a ich trom deťom.

Týmto u nich vzbudil dôvodnú obavu, že svoje hrozby uskutoční, nakoľko už aj v piatok chcel vybrať z kuchynskej linky nôž zo slovami, že ak na neho zavolá políciu, tak ju zabije, napísala polícia vo svojej správe. V jeho ďalšom konaní mu zabránil syn. Obvinený skončil v cele policajného zaistenia s podnetom na vzatie do väzby.

Z toho istého prečinu obvinili aj Vladimíra (53) z obce Skároš (okr. Košice – okolie). Ten dlhodobo a opakovane pod vplyvom alkoholu vulgárne nadával a fyzicky napádal manželku (44) a ich tri deti vo veku od 18 do 22 rokov. Minulú nedeľu sa vyhrážal dcére, že pustí v dome plyn a vyhodí ich do povetria, v sobotu sa tým istým vyhrážal aj synovi. Obvinený rovnako skončil v cele policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu