Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bugár zakladá stranu Most - Híd

Béla Bugár
Béla Bugár (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Béla Bugár s ďalšími kolegami, ktorí opustili SMK, zakladá novú stranu s názvom Most - Híd. "Mala by to byť strana spolupráce medzi Slovákmi a Maďarmi, medzi Maďarmi a Maďarmi," uviedol Bugár pre televíziu Markíza. O tom, kto bude predsedom, rozhodne podľa neho najvyšší orgán strany na ustanovujúcej schôdzi alebo sneme.

Bugár pripustil, že sa mu z SMK neodchádza ľahko. Odmieta však, aby s ním vedenie strany hralo neférovú hru. "Výsledok je jednoznačný. Nie za môjho pôsobenia odchádzali ľudia zo strany, boli vyhodení z jednotlivých úrovní. To znamená, že sa začal určitý proces, ktorý sa dnes fakticky dokončuje," skonštatoval. Svoj odchod označil za definitívny.

Podľa Bugára SMK stráca veľmi dôležitých a užitočných ľudí. "Zatiaľ môžem povedať, že odchádzajú viacerí členovia poslaneckého klubu SMK, okresné štruktúry, okresní aj krajskí predsedovia a tiež ľudia z republikovej rady," vyhlásil. Ako dodal, keby mu niekto pred dvoma rokmi predpovedal súčasnú situáciu, vysmial by sa mu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu