Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladého autíčkara chytili policajti v kríkoch!

(Zdroj: Bleskovky.sk)

GALANTA - Vo vyšetrovacej väzbe skončil 20-ročný mladík zo Zemianskych Sadov v Galantskom okrese. Mladého muža zadržala policajná hliadka pri vodnom diele Kráľová v Šoporni v okrese Galanta. Keď si mladý vodič všimol protiidúcich policajtov, zastavil, vyskočil z auta a ukryl sa v kríkoch.

Mal však smolu po krátkej naháňačke ho hliadka zadržala. Policajtom dobre známy mladík má za sebou niekoľko prešľapov, tentokrát ho zadržali za to, že šoféroval auto napriek zákazu. Mladík čelí aj obvineniam z poškodzovania cudzej veci, z krádeže, z nedovoleného ozbrojovania a marenia výkonu úradného rozhodnutia. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, zadržaný mladík ešte vo februári podpálil BMW, na ktorom unikal pred policajnou hliadkou.

Auto polial horľavinou a podpálil ho, majiteľovi spôsobil škodu takmer tritisíc eur. Obvinený je z aprílovej krádeže v jednej z leopoldovských garáží, z ktorej zmizli štyri luxusné motorky a náradie. Pri domovej prehliadke našli policajti rôzne kradnuté veci, ale aj rozličné náboje. Obvinený môže stráviť vo väzení až päť rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu