Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

AKTUALIZOVANÉ Havária autobusu: Ošetriť museli 19 ľudí!

Havária autobusu a kamióna na ceste medzi Handlovou a Prievidzou. Zobraziť galériu (4)
Havária autobusu a kamióna na ceste medzi Handlovou a Prievidzou.

TRENČÍN - Po rannej nehode autobusu s kamiónom na ceste medzi Prievidzou a Handlovou museli ošetriť 19 ľudí. Podľa slov trenčianskeho policajného hovorcu Pavla Kudličku najťažším zranením bola zlomená ruka. Bojnická nemocnica potvrdila, že ošetrili 19 ľudí, z toho jedného hospitalizovali.

Kamión s cisternou dostal šmyk a v ľavotočivej zákrute sa skrížil. Autobus, ktorý šiel práve oproti v smere z Handlovej do Prievidze, skončil v priekope. Jeho vodič tak zabránil tragédii, inak by sa s kamiónom pravdepodobne čelne zrazil. Príčiny nehody polícia vyšetruje.

Pri nehode, ktorá spôsobila vyše polhodinové zdržanie, zasahovali aj hasiči. Kamión podľa nich prevážal cement, v čase nehody bol však prázdny. „Na mieste nehody zasahovali jednotky z Prievidze a Handlovej. V autobuse bolo 20 cestujúcich,“ informovala Zuzana Hanecová z Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne. Obaja vodiči sa podrobili dychovej skúške, ani jeden nepil.

Polícia v uplynulých mesiacoch riešila niekoľko nehôd autobusov. Tragicky sa vo februári skončila zrážka autobusu s vlakom pri Polomke, ktorá si vyžiadala 12 ľudských životov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu