Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Auto skončilo v jazere, tragická rybačka piešťanského primára!

Automobil po vytiahnutí z vody Zobraziť galériu (2)
Automobil po vytiahnutí z vody

PIEŠŤANY – Sobotňajšia rybačka na štrkovisku pri Hornej Strede sa stala osudnou pre primára piešťanskej nemocnice Dušana Kvasnicu (64). V podvečer, zrejme už po skončení lovu, sa vo svojom aute zošmykol do vody, čo sa mu stalo osudným. Tragédia sa stala zrejme počas otáčania alebo cúvania na rozmočenej pôde pri jazere, informoval o tom Piešťanský týždeň.

Automobil so zapnutými svetlami našli až okoloidúci ľudia. Trenčianski potápači najskôr vyniesli na breh telo mŕtveho muža, neskôr s pomocou techniky vytiahli aj auto. Otázniky vzbudzuje fakt, že hoci sa v aute našiel v sieťke čerstvo ulovený kapor, udice ani peňaženka nebohého rybára v aute neboli, uviedol Piešťanský týždeň.

Podľa operačného dôstojníka trenčianskych hasičov nahlásili policajti hasičom po 19. hodine potápajúce sa auto v jazere, pričom na miesto vyrazili hasiči z Nového Mesta nad Váhom a potápači z Trenčína. „Potápači našli v aute telo muža, ktorého vytiahli na breh a potom vytiahli navijakom na breh aj auto,“ informoval ešte v nedeľu Roman Krajčo.

Na mieste prítomná lekárka podľa zástupcu trenčianskej policajnej hovorkyne Pavla Kudličku skonštatovala, že nájdený muž zomrel bez cudzieho zavinenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu