Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polícia začala trestné stíhanie za reklamy na autách

BRATISLAVA - Polícia začala trestné stíhanie pre podvod za reklamy na autách, ktoré ponúkala spoločnosť Auto-Reklama. Doteraz však nikoho neobvinila.

Klientom firmy, ktorí mohli získať 7000 korún za nálepky na vozidlách, mala vzniknúť škoda najmenej 38 miliónov korún, napísal dnes denník Hospodárske noviny.

"Určite to nie je konečné číslo," povedal denníku zdroj z polície. Nespokojní klienti spoločnosti už podali asi 200 trestných oznámení, pretože Auto-Reklama od apríla nevyplácala sľúbené odmeny. Mnohým podľa Hospodárskych novín nevrátili ani ich počiatočné vklady 25.000 korún a viac.

Pobočky spoločnosti sú navyše zatvorené a jej majiteľ Ladislav Porozsnyák sa zdržiava na neznámom mieste. "Nemám poňatia, kde je. Neviem o ňom nič," povedal podľa HN Gabriel Lukács, ktorý viedol bratislavskú pobočku, kde mala Auto-Reklama aj svoju centrálu.

Spoločnosť Auto-Reklama funguje od novembra 2006. V máji tohto roka sa objavili prvé podozrenia, že by mohlo úsť o pyramídovú hru. O firmu sa zaujíma aj Slovenská obchodná inšpekcia a daňové úrady.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu