Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nové auto Juraja Drobu malo nehodu: VIDEO reakcia poslanca, pomôže mu iba desatoro

Juraj Droba Zobraziť galériu (3)
Juraj Droba (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poslanec SaSky a kandidát na bratislavského župana Juraj Droba (46) musel riešiť nepríjemné problémy. Jeho čerstvo nové auto malo búračku. Aby ďalším nešťastiam predišiel, rozhodol sa zareagovať svojsky.

V utorok poobede v bratislavskej Dúbravke malo auto Juraja Drobu menšiu nehodu. Auto šoféroval práve Drobov asistent, ktorý zastavil na semafóre na červenú. Za autom zastavil na postarší pán, ktorému sa šmykla noha a pustil spojku a nabúral do pred ním stojaceho auta, čerstvo natretého do "županských" farieb Drobu.

Nové auto Juraja Drobu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

"Nevyzerá, že by bolo nejaké havarované," povedal Droba hneď po tom, čo auto uvidel. Po náraze sa dvere nedali otvoriť. Predným nárazníkom sa auto postaršieho pána zaháklo na zadnej časti Drobovho auta. "Hlavne som rád, že si okej," povedal Droba svojmu asistentovi.

Droba o havárii

Hneď nato, dal príkaz vytvoriť desatoro, ktoré je odteraz v aute pre istotu, že by sa podobná situácia zopakovala. Škoda sa bude hradiť z poistky. Tú odhadujú až do výšky dva a pol tisíca eur.

Nové auto Juraja Drobu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Droba bude pravicový kandidát, ktorý zabojuje o post bratislavského župana. O podpore iných strán ešte rokuje. Jednou z priorít by v prípade zvolenia bola pre Drobu doprava v Bratislavskom kraji. Riešenie s cestami, ktoré sú plné áut, vidí v reálnej integrovanej doprave, alternatívnej doprave, aj v cyklotrasách. Chce tiež priviesť súkromných investorov. Sústrediť sa mieni aj na podporu športu. SaS ide do volieb spolu s OĽaNO-NOVA, pridať by sa mohlo aj KDH a SMK.

Viac o téme: SaSJuraj Droba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu