Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dávid (†16) sadol s Janou (16) do auta: FOTO Nelegálna jazda a nepochopiteľný náraz do stromu

Tragédia pri Ostrovanoch Zobraziť galériu (4)
Tragédia pri Ostrovanoch (Zdroj: foto: tv markíza)

OSTROVANY - Obrovské nešťastie sa stalo včera pri Sabinove. Dávid bez vodičáku sadol do auta, ktoré mu nepatrilo, a vybral sa brázdiť cesty po okolí. Spolujazdkyňou mu bola rovnako stará kamarátka Jana. Zatiaľ nikto nevie, čo sa počas jazdy stalo. Náraz do stromu, žiaľ, stál Dávida život.

Dávid s najväčšou pravdepodobnosťou zobral Škodu Felícia svojim rodičom a s kamarátkou išiel na cestu. Zatiaľ z nezistených príčin za obcou Ostrovany v okrese Sabinov narazil krátko pred pol siedmou ráno na rovnej ceste do stromu. Auto odhodilo po silnom náraze do poľa. Podľa všetkého mali namierené domov. 

Dávid (†16) sadol s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Hasiči museli zakliesneného mladého vodiča z vraku vyslobodiť. Aj napriek úpenlivej snahe záchranárov, žiaľ, zraneniam podľahol. "16-ročný chlapec utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. 16-ročné dievča utrpelo povrchové poranenia hlavy a previezli sme ho do prešovskej nemocnice," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Zranenia dievčaťa nie sú, našťastie, životohrozujúce, no vyžiadajú si minimálne 14 dní liečenia.

Dávid (†16) sadol s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Dávid (†16) sadol s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Mladík z Ostrovian, ktorý nedávno oslávil 16. narodeniny, si sadol za volant, hoci nebol držiteľom vodičského oprávnenia. "Z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo cestu vpravo a prednou časťou vozidla narazil do stromu," uviedol hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik.  


Prečítajte si aj:

FOTO Tragédia na diaľnici D3: Braňo (†36) sa prechádzal po ceste, fatálny náraz áut


Je jasné, že Dávid nemal za volantom čo robiť. Pravdepodobne išiel príliš rýchlo. Ako informuje televízia Markíza, na rovnej ceste sa nenašli žiadne stopy po brzdení. U nebohého bude vykonaná súdno-lekárska pitva. Okolnosti nehody sú v štádiu vyšetrovania. V prípade začala polícia trestné stíhanie za prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví.

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaNešťastieMladíkOstrovany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu