Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matovičove milióny v J&T: VIDEO Nahí študenti otrčili bimbasy na finančných žralokov, chcú jediné!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Pred sídlom finančných žralokov z J&T bolo dnes rušno. Dvaja aktivisti tam prišli úplne nahí s transparentmi, aby upozornili na údajné prepojenie lídra OĽaNO s finančnou skupinou J&T. Podľa nich firma Matovičovi spravuje milióny eur.

Aktivisti a vysokoškolskí študenti prišli dnes pred sídlo J&T v Bratislave, aby sa nahí vyfotili pred maketami žralokov s transparentmi, na ktorý bolo napísané "odhaľte pravdu o Matovičových účtoch a zmenkách v J&T". Študenti založili aj Iniciatívu Nahý protest.

"Ako vysokoškolskí študenti pozorne sledujeme politicko spoločenské dianie v našej krajine. Založili sme Iniciatívu Nahý protest," napísal vo vyhlásení Marek Oravský. Takýmto štýlom chcú vraj upozorniť na kauzy, ktorým sa médiá vyhýbajú.

Matovičove milióny v J&T:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Takýmto netradičným spôsobom chceme upozorňovať na kauzy, ktorým sa média vyhýbajú, napriek tomu, že v našej spoločnosti rezonujú," tvrdia aktivisti.

Dnes sa preto vybrali dvaja aktivisti úplne nahí pred sídlo J&T v Bratislave. Iba v baraniciach a topánkach tam doniesli dva transparenty žiadajúce zverejniť údajné zmenky a účty lídra Obyčaných ľudí Igora Matoviča.

Matovičove milióny v J&T:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Aktivisti tvrdia, že Matovičovi spravuje J&T niekoľko miliónov eur. "Vo verejnom záujme žiadame, aby sa zverejnili účty a zmenku poslanca Igora Matoviča v J&T, ktorú vlastnia slovenskí oligarchovia. Podľa dostupných informácií mu títo oligarchovia spravujú niekoľko miliónov EUR," napísali v maili.

VIDEO z protestu pred budovou J&T

Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

Viac o téme: Igor MatovičJ&T
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu