Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Záhadné zmiznutie krásnej Romany (20) z Kežmarku: Posledný odkaz mame po príchode do Švajčiarska

Romana Kožušková Zobraziť galériu (4)
Romana Kožušková (Zdroj: Foto: Facebook)

KEŽMAROK - Najhoršie chvíle svojho života prežívajú rodičia 20-ročnej Romany Kožuškovej z Kežmarku. Cez víkend odišla z domu, namierené mala do Švajčiarska, kam ju kamarát dopravil. Tam po nej stopa záhadne mizne. Ak ste krásnu mladú ženu videli, alebo viete, kde by sa mohla nachádzať, kontaktujte políciu na 158.

Romana odišla z domu v Kežmarku ešte v sobotu 13. augusta v noci o druhej hodine. Nasadla s kamarátom do auta a spoločne mali namierené do švajčiarskeho Zürichu. Celú cestu s rodičmi komunikovala prostredníctvom mobilu, o trištvrte na dve popoludní poslala milujúcej mame poslednú správu a od vtedy o nej viac rodičia nepočuli. Keď jej opätovne volali, mobil bol už vypnutý. 

Záhadné zmiznutie krásnej Romany
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Vodič, ktorý Romanu viezol, ju vysadil a pokračoval ďalej. So slovenskou políciou by mal byť v kontakte. 

Romana sa mala v Zürichu na železničnej stanici o 16:45 hodine stretnúť so Slovákom Michalom (26), ktorý tam pracuje, a s ktorým bola vopred dohodnutá. Michal Romanu na stanici v tom čase čakal, no nestretli sa. Mladej žene volal, ale telefón mala vypnutý. Kontaktoval preto políciu a rozbehlo sa pátranie. "V prípade nezvestnej Romany Kožuškovej vykonávame všetky potrebné previerky aj v spolupráci so švajčiarskou stranou," potvrdil hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik.  

Záhadné zmiznutie krásnej Romany
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Popis osoby:

Romana Kožušková sa narodila 7. októbra 1995, býva v Kežmarku. Je 170 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má blond vlasy. Na tele má niekoľko tetovaní. Na pravom predlaktí anjela, na pravej slabine tri hviezdičky a pod ľavým prsníkom dátumy narodenia rodičov. Po Romane už pátrajú aj jej najbližší a priatelia prostredníctvom sociálnej siete.

Ak ste Romanu cestou do Švajčiarska videli, alebo viete, kde by sa mohla nachádzať, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158.

Výzva. Pomôžte! Ak prípadne viete o Romane niečo bližšie, napíšte nám na tipy@topky.sk

Záhadné zmiznutie krásnej Romany
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Viac o téme: NezvestnáRomana Kožušková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu