Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragédia v Sečovciach: Melániu (†3) zabil pri cúvaní mladík (17) bez vodičáku

nešťastie sa odohralo na tejto ulici Zobraziť galériu (2)
nešťastie sa odohralo na tejto ulici (Zdroj: foto: tv markíza)

SEČOVCE - Obrovské nešťastie sa stalo včera dopoludnia v Sečovciach. Mladík (17), ktorý si sadol za volant napriek tomu, že nemal vodičák, spôsobil smrť nevinného dieťatka. Melániu (†3) si nevšimol a pri cúvaní ju doslova prešiel zadnými kolesami.

Tragédia sa stala v pondelok okolo pol desiatej dopoludnia v trebišovskom okrese. "Podľa doterajších zistení 17-ročný mladík zo Sečoviec ako nevodič, nie je držiteľom vodičského oprávnenia, viedol nákladné motorové vozidlo zn. Ford Tranzit, pričom pri cúvaní po ulici Kpt. Nálepku za doposiaľ nezistených skutočností pred rodinným domom zachytil zadnou časťou vozidla dve chodkyne vo veku 3 roky a 27 rokov z michalovského okresu," informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová. 

Mama nebohého dievčatka
Zobraziť galériu (2)
Mama nebohého dievčatka  (Zdroj: foto: tv markíza)

Na pomoc Melánii pribehli aj okoloidúci. Aj keď na mieste zasahovali bezprostrende po oznámení záchranári, dieťatko utrpelo pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahlo. Jeho mama podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s dobou liečenia do 42 dní. U vodiča vykonanou dychovou skúškou požitie alkoholu políci nezistila.  

Ako informovala televízia Markíza, Melánia išla ráno s mamou po vodu k susedom. Držala ju za ruku, zo zadu do nej narazila cúvajúca dodávka. "Som nepočula nič, keď išiel. Mi malú potiahol do kolesa," opísala tragédiu nešťastná mama.


Prečítajte si aj: 

FOTO Najtragickejší víkend v dejinách Slovenska: Kuriózne úmrtia, vražda a fatálne nehody!


Udalosť na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví. "Bližšie okolnosti nehody, príčina a miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy," uzavrela Mésarová. 

 

 

 

 

Viac o téme: DieťaTragédiaNešťastieSečovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu