Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dopravná nehoda, akú Slovensko nepamätá: Miro (†23) chcel Petra (†46) prejsť, potom to prišlo

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: repro foto TV Markíza)

LEVOČA - Chcel zabiť kamaráta, no prepočítal sa. Dvaja muži včera zahynuli za mimoriadne kurióznych okolností. Najprv išli spolu v aute, no po pravdepodobnej hádke sa tak rozkmotrili, že osud im obidvom pripravil krutý koniec.

Životy dvoch ľudí si vyžiadala vážna dopravná nehoda včera ráno medzi Levočou a Harichovcami pri miestnych rybníkoch. Pri havárii skončilo vozidlo Fiat Punto v potoku na streche. K nehode došlo pred 8.00 h, na mieste zasahovali záchranné zložky. Informovali o tom z krajského operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Podľa záchranárov dvaja muži mali zranenia nezlučiteľné so životom.

Dopravná nehoda, akú Slovensko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: repro foto TV Markíza)

Udalosť vyšetruje polícia. "Na mieste boli nájdené telá dvoch mŕtvych mužov. Jeden z nich bol mimo vozidla, pravdepodobne ide o 46-ročného Petra zo Spišskej Novej Vsi. Druhá osoba bola v aute, zatiaľ nebola stotožnená," uviedla pre TASR prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Druhým mal byť 23-ročný Miro.

Podľa informácií TV Markíza sa mali muži v aute pohádať, pričom Peter z neho vystúpil. Miroslav to s vozidlom následne namieril na neho. Zrazil ho, desať metrov tlačil pred sebou a snažil sa ho vytlačiť do neďalekého potoka. Pri pokuse o definitívne odtlačenie tela sa s Fiatom však prevrátil do potoka. Auto pristálo na kapote a muž zostal v ňom uväznený a zraneniam podľahol, pravdepodobne utopením, informuje televízia.

Viac o téme: SmrťVraždaNehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu