Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Tragická nehoda pri Trnave: Zomrel Michal (†26), ak ste nehodu videli, kontaktujte políciu

tragédia v trnavskom okrese Zobraziť galériu (2)
tragédia v trnavskom okrese (Zdroj: Foto: polícia)

TRNAVA - Tragická dopravná nehoda sa stala ešte v piatok. Vyhasol pri nej život 26-ročného Michala. Polícia teraz žiada občanov, aby sa im prihlásili, ak boli svedkami desivého nárazu.

Nešťastie sa stalo v piatok 26. februára na ceste medzi obcami Horné Dubové a Dolné Dubové v trnavskom okrese. Ráno o trištvrte na sedem vyhasol život 26-ročného vodiča Hondy Civic zelenej farby. "V pravotočivej zákrute prešlo auto do protismeru, kde narazilo do stromu. Mladý vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová.

Na mieste zasahovali aj privolaní záchranári, ale podľa slov ich hovorcu Borisa Chmela, sa už mužovi, žiaľ, nedalo pomôcť. Michal z obce Rybky v senickom okrese bol vojakom z povolania. Podľa našich informácií malo jeho auto letné pneumatiky, na ktorých jazdil aj v tomto nepriaznivom počasí. Podľa všetkého svoju jazdu neprispôsobil rýchlosti, stavu cesty a ďalším okolnostiam. V blízkosti tragického nárazu sa nachádza priehrada, ktorá spôsobuje, že cesta býva najmä v ranných hodinách klzká.

FOTO Tragická nehoda pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. V súvislosti s prebiehajúcim vyšetrovaním žiada svedkov, ktorí túto dopravnú nehodu videli, aby sa prihlásili prostredníctvom bezplatnej linky 158 alebo priamo na dopravnom inšpektoráte.

Viac o téme: NehodaTragédiaSmrťTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu