Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Noc plná hrôzy vo Vrbovom: Marek (†23) dobitý na smrť, vrah čakal na policajtov

Marek (†23).
Marek (†23). (Zdroj: Facebook)

VRBOVÉ - Brutálna vražda otriasla mestom Vrbové. 23-ročného Mareka našli záchranári dobitého ležať v bezvedomí pri miestnom gymnáziu. Chlapca napadol podľa našich informácií Róbert, ktorý bol pod vplyvom alkoholu.

Nešťastie sa udialo v tesnej blízkosti vrbovského gymnázia. Riaditeľ školy nám potvrdil, že skoro ráno sa v okolí nachádzali policajti a priestor bol ohradený. "Žiaci museli vchádzať cez bočný chod," povedal nám riaditeľ František Glos a dodal, že v týchto chvíľach je pred školou už pokoj.

Marek sa mal okolo pol noci vracať domov. Tam však už nedorazil. Krátko po druhej hodine bola na miesto privolaná záchranka. "O 2:15 dnes ráno dorazila záchranka k 23-ročnému mladému mužovi. Mal vážne poranenie hlavy, bol v bezvedomí a v kritickom stave sme ho previezli do piešťanskej nemocnice," povedal pre Topky hovorca záchranárov Boris Chmel.

Asistentka riaditeľa piešťanskej nemocnice Mária Baďurová potvrdila, že Marek umrel ešte pred príchodom do nemocnice. "Žiaľ, pacient zomrel počas prevozu. Do nemocnice už prijatý nebol," dodala Baďurová pre Topky.

Trnavskí policajti o prípade neinformujú. "Polícia v tejto chvíli nemôže poskytnúť žiadne informácie," uviedla pre Topky hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová.

Rodina, kamaráti, ako aj blízki sú z tragédie otrasení. Marek bol podľa našich informácií nekonfliktný typ, bol obľúbený, s priateľkou mal pekný vzťah. Ako povedali kamaráti nebohého, Róbert, ktorý útočil, pochádza z vedľajšej obce. Mareka napadol pod vplyvom alkoholu, vrhol sa na neho, dobil ho, no následne pri ňom ostal. Na miesto nešťastia dorazili do niekoľkých minút policajti, ktorí agresora zatkli a odviezli v putách.

Z úcty k pozostalej rodine sme sa rozhodli zrušiť diskusiu pod článkom. Dôvodom boli časté porušenia etiky.

Viac o téme: ChlapecSmrťDobiliVrbové
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu