Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obyvatelia Senca sú vystrašení: Spozorovali veľkú šelmu, zviera hľadajú policajti aj poľovníci

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SENEC - Obyvatelia seneckej časti Svätý Martin sú v šoku. Spozorovali totiž voľne sa pohybujúcu mačkovitú šelmu. Polícia je už na mieste.

"Polícia prijala oznámenie skoro ráno o štvrť na sedem, doposiaľ však nebolo potvrdené," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková a doplnila: "Na miesto boli vyslané hliadky PZ, ktoré v súčinnosti s členmi Slovenského poľovníckeho zväzu a zverolekármi vykonávajú pátranie v oblasti, kde bola šelma údajne videná."

Podľa očitých svedkov zviera je vraj väčšie ako ovčiak. Miestni ho videli pohybovať sa v blízkosti lesa. Ako informuje televízia JOJ, poľovníci za pomoci mužov zákona momentálne robia rojnicu, aby zistili, o aké zviera ide. Jeden z poľovníkov televízii potvrdil, že šelmu videli už aj policajti.

Vyzbrojení muži zákona sa spolu s poľovníkmi usilujú zviera nájsť a zahnať ho na miesto, kde by ho mohol lekár uspať. Najbližší chov šeliem je v Kráľovej pri Senci odkiaľ hlásia, že im žiadne zviera nezmizlo. "Oznámenie o úniku z chovných staníc na útvaroch Policajného zboru doposiaľ neevidujeme," potvrdila hovorkyňa. 

 

Viac o téme: LesútekŠelmaPolícia Senec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu