Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nikola (15) odišla z domu, doteraz sa blízkym neohlásila: Ak ste ju videli, volajte 158

Nikola Gáborová Zobraziť galériu (2)
Nikola Gáborová (Zdroj: Foto: polícia)

BATIZOVCE - Minulý týždeň vo štvrtok odišla Nikola Gáborová z domu a doteraz sa neozvala. Blízki sú v strachu, polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej dievčine. Ak ste ju videli, alebo viete, kde by sa mohla nachádzať, kontaktujte políciu na čísle 158.

Nikola Gáborová odišla ešte 9. júla okolo 12-tej hodiny z rodinného domu na Cintorínskej ulici č. 341/5 v Batizovciach na doposiaľ neznáme miesto. Od vtedy nepodala o sebe žiadnu správu. "Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," uviedla hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová.

Nikola (15) odišla z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)
Popis osoby 

Nikola Gáborová sa narodila 08. februára 2000. Vysoká je 150 - 155  cm, má štíhlu postavu, hnedé oči, čierne rovné dlhé vlasy.

Popis oblečenia

Naposledy mala oblečenú zelenú sieťkovanú košeľu s krátkym rukávom, bez vzoru, zelené nohavice s úzkym bielym pásikom bez opasku, na nohách mala obuté biele botasky s ružovým nápisom Nike. Dievčina pri sebe nemá osobné doklady.

Zvláštnym znamením sú dve znamienka na brade na ľavej strane pod sebou, vzdialené od seba približne pol centimetra.

Akékoľvek poznatky k hľadanej dievčine oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad, na čísle 0961 89 3371 alebo na známej bezplatnej linke 158.

 

Viac o téme: PátraniePolícia NezvestnosťNikola Gáborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu