Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dráma v Považskej Bystrici: Postrelený Patrik (30) trúbil dovtedy, kým nevybehli sestry!

Až sem to došoféroval postrelený muž Zobraziť galériu (2)
Až sem to došoféroval postrelený muž (Zdroj: TV JOJ)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - V piatok došlo v Považskej Bystrici k tragédii. Vodiča BMW postrelili, jeho spolujazdec to dokonca neprežil. Tridsaťročný muž je už z najhoršieho vonku, informoval námestník riaditeľa nemocnice, kde je pacient hospitalizovaný.

Tridsaťročný Patrik, ktorý s prestreleným krkom v piatok popoludní priviezol do považskobystrickej nemocnice už mŕtveho štyridsaťročného Erika, je stále v umelom spánku. "Zdravotný stav sa odvčera nezmenil, stále je v umelom spánku, vitálne funkcie má stabilizované a zatiaľ je jeho klinický stav celkovo priaznivý. Zdá sa, že je z najhoršieho je vonku," uviedol Steiner.

Patrik z púchovského okresu prišiel v piatok v popoludňajších hodinách na automobile značky BMW do považskobystrickej nemocnice. Vo vozidle na prednom sedadle sa nachádzal aj o desať rokov starší Erik, no bol už mŕtvy. Steiner dodal, že zranený muž mohol šoférovať automobil s prestreleným krkom zrejme preto, že rana mu masívne nekrvácala. Podľa informácií televízie JOJ Patrik pred nemocnicou trúbil dovtedy, kým von nevybehli zdravotné sestry. Vo vnútri ho potom strážili policajti.

Dráma v Považskej Bystrici:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Tí dnes ráno prehľadávali priestranstvo pod skalným bralom na konci obce Hatné v Považskobystrickom okrese. "Vykonali previerky po predpokladanej trase vozidla BMW s medzinárodnými poznávacími značkami Česka. Okrem iného policajti preverovali aj okolie obce Hatné. Pracujeme s viacerými verziami, ako došlo k udalosti. Vzhľadom na to, že naďalej prebieha intenzívne policajné vyšetrovanie a naďalej sú vykonávané procesné úkony, v tomto štádiu nemôžeme poskytnúť k prípadu viac informácií, aby nebol zmarený ďalší priebeh vyšetrovania tohto obzvlášť závažného zločinu," uviedla trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. Podľa nej sú obeťami muži, ktorí sa mali venovať drogovej činnosti.

Doplnila, že súčasťou vyšetrovania bude rozsiahle súdnoznalecké skúmanie v Ústave súdneho lekárstva v Martine. Do vyšetrovania sa zapojili aj experti z Kriminalisticko-expertízneho ústavu, ktorí vypracujú znalecké posudky z viacerých odvetví.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne začal ešte v piatok trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy sčasti dokonaného a sčasti v štádiu pokusu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu