Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nový prezident Kiska sa sťahuje do Bratislavy: Bude bývať v štvrti plnej celebrít!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Jan Zemiar)

IVANKA PRI DUNAJI - Nový prezident Andrej Kiska už vie, kde bude bývať. Vybral si Ivanku pri Dunaji, ktorá je v tesnej blízkosti hlavného mesta. Odtiaľ to bude mať iba na skok ku svojim pracovným povinnostiam v Bratislave. Okrem iného, vybral si lokalitu, kde býva už niekoľko vychytených slovenských celebrít.

Andrej Kiska si musel po zvolení za prezidenta vybaviť nové bývanie. Rodný Poprad bol až príliš ďaleko od Bratislavy a tak musel hľadať náhradu. Vybral si lokalitu blízko hlavného mesta, odkiaľ naozaj nebude musieť ďaleko dochádzať.

Dom leží v tichej lokalite
Zobraziť galériu (11)
Dom leží v tichej lokalite  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ivanka pri Dunaji je výhodné miesto, pretože je veľmi blízko. Navyše modrý domček s bazénom je situovaný na tichom mieste. V ňom už Kiska býval ešte ako prezidentský kandidát. Potom sa z neho odsťahoval a nebolo známe, kde sa nakoniec usadí.

Zanechá tak svoju manželku s malými deťmi v Poprade a on sa zabýva ďaleko od nich. Susedia, ešte v čase, keď tam býval dočasne, na neho spomínajú v dobrom.

Užívať si môže aj bazén
Zobraziť galériu (11)
Užívať si môže aj bazén  (Zdroj: Jan Zemiar)

Žiadny rozruch vraj nespôsobil, spomína nemenovaný sused. Vidieť bolo iba jeho ochranku, ktorú musí mať pridelenú a ktorá ho počas prezidentovania bude sprevádzať. Práve naopak, Kisku ako prezidenta uvíta.

Nový prezident Kiska sa
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Miestni obyvatelia sú na celebrity zvyknutí. Okrem Kisku tam v tesnej blízkosti bývajú napríklad aj Marek Maďarič, Ján Ďurovčík, Paľo Habera či Ján Kroner.

Teraz im do zoznamu pribudne aj nový prezident, ktorého sme si zvolili pred vyše mesiacom v priamom súboji s Robertom Ficom.

Donedávna bol dom na predaj
Zobraziť galériu (11)
Donedávna bol dom na predaj  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu