Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvá obeť zasnežených ciest: Simona (†20) vletela pri Starej Ľubovni pod autobus

(Zdroj: foto: tv joj)

STARÁ ĽUBOVŇA – Tragická dopravná nehoda sa stala dnes ráno v okrese Stará Ľubovňa v oblasti, ktorú miestni nazývajú Plavnický kopec. Simona (†20), ktorá sedela za volantom Škody Fabie, doslova vletela pod kolesá autobusu. Na tomto úseku husto sneží. Privolaní záchranári bojovali o jej život. Pri prevoze do nemocnice, žiaľ, ťažkým zraneniam podľahla.

Tragická dopravná nehoda sa stala dnes ráno okolo ôsmej hodiny na ceste medzi obcami Plavnica a Chmelnica v oblasti zvanej Plavnický kopec (okres Stará Ľubovňa). Simona (†20) vletela pod kolesá autobusu. "Vodička z obce Huncovce na osobnom motorovom vozidle Škoda Fabia, za doposiaľ nejasných okolností prešla do protismeru, pričom narazila do autobusu, ktorý viedol 57-ročný vodič z obce Dlhé Stráže," informovala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová.

Ženu museli hasiči z vozidla vystrihnúť. Na mieste okamžite zasahovali privolaní záchranári. „Vodičku sme oživovali na mieste, žiaľ, pri prevoze do nemocnice v Starej Ľubovni vážnym zranenia podľahla,“ informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Pod hrozivú haváriu sa zrejme podpísali zhoršené poveternostné podmienky. Husto tam sneží a úsek cesty je úplne neprejazdný.

"Alkohol u vodiča zistený nebol. Miera zavinenia jednotlivých účastníkov, ako aj príčina tejto dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," doplnila Migaľová.

Na mieste zasahovali aj príslušníci HaZZ zo Starej Ľubovne a Ľubotína, ktorí odstránili následky dopravnej nehody a cestu úplne sprejazdnili. Hasiči z okresu však majú v dôsledku sneženia a klzkej vozovky nahlásených aj viacero áut v priekope, najmä smerom na Pusté pole. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu