Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miloš (†33): Muž, ktorému Fruni vykopal hrob

Pre krach BMG prišiel o 300-tisíc korún. Zobraziť galériu (2)
Pre krach BMG prišiel o 300-tisíc korún.

VESELÉ - Bol druhýkrát rozvedený a pred sebou mal množstvo túžob a plánov. Všetko v živote Miloša Kaprálika († 33) sa však zrútilo v momente, keď svoje úspory pred rokmi vložil do nebankového subjektu BMG Invest. Po krachu sa v júni 2002 upálil pred pobočkou v Piešťanoch. „Fruni, ďakujem ti, že si mi vykopal hrob,“ napísal v liste na rozlúčku.

Mama upáleného Miloša má v očiach slzy aj po rokoch. Jej syn po rozvode s druhou manželkou predal ich spoločný byt a svojich 300-tisíc korún chcel následne nejako zúročiť. Boli to všetky jeho úspory, ktoré vložil do BMG Invest. „Musel sa obracať, ukladať korunu ku korune,“ hovorí Rozália Kobolková (58), mama nešťastného mladíka.

Krach nebankového subjektu v roku 2002 však Miloš nezvládol. Svoj život ukončil v plameňoch pred piešťanskou pobočkou. Keď sa tragédia odohrala, pracoval ako esbéeskár. Z prvého manželstva mal dve deti. „Dnes už nevládzem, tak dobrovoľne odchádzam z tohto sveta,“ napísal ešte v rozlúčkovom liste. A jeho mama po štyroch rokoch na margo Fruniho včerajšieho rozsudku dodáva: „Však iné si ani nezaslúži, toľko ľudí oklamal.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu