Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Partia Slovákov havarovala na talianskej diaľnici: Miro zahynul, traja sú v nemocnici!

Nehoda Slovákov v Taliansku Zobraziť galériu (4)
Nehoda Slovákov v Taliansku (Zdroj: ilgiorno.it, bresciaoggi.it, giornaledibrescia.it)

MILÁNO - Cestoval za prácou, našiel tam smrť. Na diaľnici v talianskom meste Brescia došlo v pondelok skoro ráno k tragickej nehode, ktorej obeťou sa stal slovenský robotník Miroslav (†47). Ten spolu s troma kolegami cestoval za prácou do Milána, no tesne pred cieľom im skrížila cestu tragická nehoda, ktorej zrejme predchádzal mikrospánok.

Štyria Slováci v Octavii mali namierené do Milána, od ktorého ich delilo už len pár desiatok kilometrov. V centre mesta Brescia na diaľnici A4 však 52-ročný šofér zrejme za volantom zaspal a vrazil do kamióna idúceho pred ním. Náraz najviac zasiahol pravú stranu Octavie, presnejšie miesto vedľa vodiča, kde sedel Miroslav. Aj podľa záberov na zdemolované auto je jasné, že zrážku nemal šancu prežiť, čo potvrdila aj miestna polícia, podľa ktorej bol mŕtvy na mieste.  

Partia Slovákov havarovala na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: giornaledibrescia.it)

Vodič utrpel vážnejšie zranenia, z ktorých sa bude zotavovať asi mesiac. Dvaja mladí Slováci (21, 24) sediaci vzadu z nehody vyviazli s ľahšími poraneniami. Miestna polícia teraz prešetruje, či slovenský vodič pre nárazom brzdil, alebo išlo skutočne o mikrospánok vzhľadom na dlhé hodiny strávené za volantom. Najfrekventovanejšia diaľnica A4 musela byť po tragickej zrážke uzavretá a tvorili sa na nej niekoľkokilometrové kolóny, píše portál bresciaoggi.it

Partia Slovákov havarovala na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: giornaledibrescia.it, bresciaoggi.it, ilgiorno.it)

Polícia o smrti Slováka informovala ako zamestnávateľa, tak aj pozostalých. Tí ihneď, ako to bolo možné odcestovali do Brescie, kam odviezli Miroslavovo telo do márnice. Momentálne čakajú na súdne povolenie na prevoz nebohého na Slovensko.  

Zábery z miesta tragickej nehody Slovákov v Taliansku

Nehoda v Taliansku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu