Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO po čelnej zrážke Octavie s Audi: V nemocnici skončili všetci vrátane detí!

Takto po čelnom náraze skončilo auto, v ktorom sedeli aj dve deti Zobraziť galériu (5)
Takto po čelnom náraze skončilo auto, v ktorom sedeli aj dve deti (Zdroj: polícia)

VRANOV NAD TOPĽOU - Štvorčlenná rodina z Hermanoviec sa včera nešťastnou zhodou náhod dostala do cesty riskujúceho vodiča (40) z obce Uzovce, ktorý ich všetkých dostal do nemocnice. Najhoršie však na tom skončil práve on. Po čelnej zrážke s rodinným Audi A3 neďaleko Vranova ho ratoval vrtuľník.

Vodič Škody Octavie v pondelok okolo 17:00 na ceste medzi obcami Bystré a Hrušovany riskantne predbiehal kamión pred ním. Nestihol sa však zaradiť a čelne vrazil do protiidúceho auta, v ktorom sedela rodina z Hermanoviec. "Došlo k čelnej zrážke s oprotiidúcim  vozidlom zn. Audi A3, ktoré viedla 39 ročná žena z obce Hermanovce n/T, okr. Vranov n/T," informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Auto štvorčlennej rodiny je po zrážke zrelé do šrotu.
Zobraziť galériu (5)
Auto štvorčlennej rodiny je po zrážke zrelé do šrotu.  (Zdroj: polícia)

V havarovanom Audi okrem nej sedel aj muž, zrejme manžel a ich dve malé dcérky. Po silnom náraze skončili všetci v nemocnici. "Zranenia vodičky si vyžiadajú dobu liečenia až 6 mesiacov," dodala Migaľová. Otec spolu s 13-ročným dievčatkom utrpeli povrchové zranenia. Jej mladšia sestrička (7) si pri nehode poranila chrbát.

Najhoršie je však na tom po čelnej zrážke pravdepodobný vinník, vodič, Octavie, ktorého s vážnymi zraneniami previezol vrtuľník do nemocnice. Na krku už má aj obvinenie pre prečin ublíženia na zdraví.

Riskujúci vodič predbiehal v tejto Octavii.
Zobraziť galériu (5)
Riskujúci vodič predbiehal v tejto Octavii.  (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu