Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nočná nehoda luxusného Audi: Michal (†25) a Filip (†19) neprežili!

Zdemolované Audi A6 Zobraziť galériu (4)
Zdemolované Audi A6 (Zdroj: PZ SR)

KRUPINA - Tragickú noc zažila v sobotu obec Šipice v okrese Krupina. Pri dopravnej nehode tam hodinu pred polnocou zahynuli 25-ročný Michal z Banskej Bystrice a 19-ročný Filip z Hontianskych Tesár.

V aute Audi A6 sa viezla trojica mladíkov, išli v smere od obce Hontianske Tesáre na Ladzany. V Šipiciach počas prejazdu miernou pravotočivou zákrutou prešli do protismeru, kde zišli vľavo do priekopy. Prednou častou vozidla narazili do premostenia, následne vozidlo pokračovalo v smere jazdy cez trávu a zostalo prevrátené na streche v zrúcanine rodinného domu.

Pri nehode vymrštilo mladíkov z vozidla. Michal a Filip boli na mieste mŕtvi, 19-ročného Milana z Hontianskych Tesár previezli s ťažkými zraneniami do Roosweltovej nemocnice v Banskej Bystrici. Vzhľadom na to, že sa posádka po nehode nenachádzala vo vozidle, nie je možné presne určiť vodiča vozidla. U zraneného Milana nariadili odber krvi, u ďalších dvoch usmrtených mužov zistia požitie alkoholu pri súdnej pitve. Škodu na vozidle odhadli na 10-tisíc eur. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy a súdny znalec z odboru zdravotníctva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu