Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prvé šokujúce odhalenie: Primátor Hagyari podniká s členom podsvetia!

Pavel Hagyari Zobraziť galériu (2)
Pavel Hagyari

BRATISLAVA/PREŠOV – Mafiánske zoznamy, ktoré zrejme unikli z prostredia polície, odhalili prvé zvláštne prepojenie politika s podsvetím. Muž, ktorý je totiž uvedený v skupine „Jakšíkovcov“, podniká podľa zistení Topiek s primátorom Prešova Pavlom Hagyarim. Primátor sa bráni, že sa stretávajú len sporadicky a s mafiou nemá žiadne väzby.

Spoločnosť, v ktorej obaja páni veselo podnikajú, sa venuje organizovaniu školení, veľkoobchodu a maloobchodu. Primátor v nej figuruje od roku 2006, muž zo zoznamu od augusta 2008. Keď sme sa Hagyariho chceli opýtať na jeho kontakty, nebol zrejme potešený naším záujmom. Mobilný telefón nám nezodvihol a u neho v kancelárii sa mierne povedané vyhovárali.

Najskôr tam nebol, potom mal pracovné stretnutie, až nám nakoniec hovorkyňa Veronika Gazdová zavolala, že primátor je pracovne vyťažený natoľko, že si nenájde na nás čas. Poskytla nám však jeho reakciu na otázky, ktoré sme zaslali emailom. Naposledy mal vraj s mužom zo zoznamu kontakt ešte pre voľbami, keď mal za ním prísť kvôli projektu polyfunkčného objektu.

„Ešte v minulosti sa dohodli, že pán primátor predá svoj podiel, ale keďže sa nestretávajú, nedošlo k tomu,“ povedala nám. Na otázku, či sa pozná s ďalšími mediálne známymi členmi podsvetia, však už Hagyari cez svoju podriadenú reagoval sebavedome.  „Nie nepozná žiadnych, v žiadnom prípade sa nezapája do žiadnych  ilegálnych aktivít,“ dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu