Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Radošovčan na zábave chránil sestru, Turci ho dobodali!

Mladý Tomáš skončil s ťažkými zraneniami
Mladý Tomáš skončil s ťažkými zraneniami

BRATISLAVA/RADOŠOVCE - Krvou a plačom sa skončil sobotný incident na diskotéke v Radošovciach. Zavítali na ňu traja Turci z Rakúska a na zábave rozpútali hotové peklo.

Jeden z Turkov začal mimoriadne ponižujúco obťažovať tancujúce dievča. Všimol si to jej brat Tomáš a svojej sestry sa zastal.

Cudzinci sa na mladíka vrhli. Vzápätí sa strhla bitka, pričom traja Turci útočili na miestnych palicami s drôtom a ostňami. Tomáš skončil s ťažkým zranením v bratislavskej nemocnici. Útočník ho niekoľkokrát bodol do hrudníka.

S vážnymi zraneniami skončil aj ďalší muž z Radošoviec. Turci ho bodli do brucha. Ošetriť museli aj Skaličana, ktorému sa ušlo bodnutie do ruky.

V nemocnici hospitalizovali aj jedného z Turkov (27). Stráži ho polícia a keď sa zotaví, pridá sa ku svojim kumpánom, ktorí naňho čakajú za mrežami. Hrozí im až 12 rokov. O incidente informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Mladík, ktorý chránil sestru, je hokejový brankár HK 36 Skalica Tomáš Rajčák. Jeho český tréner Svatopluk Číhal je z udalosti v šoku. "Je to neuveriteľná tragédia," uviedol a dodal, že svojmu zverencovi drží palce, aby sa uzdravil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu