Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Na ceste smrti pri Ľupči sa zrazili štyri autá a motorkár!

Motorkár sa zrážke nestihol vyhnúť Zobraziť galériu (7)
Motorkár sa zrážke nestihol vyhnúť

SLOVENSKÁ ĽUPČA - Hromadná havária na „ceste smrti“ za Banskou Bystricou dnes opäť znepríjemnila život všetkým motoristom. Polícia cestu pri Slovenskej Ľupči uzavrela a autá odkláňala na vedľajšie cesty. Na frekventovanom nehodovom úseku sa zrazili štyri autá a jeden motorkár. Zrážka si však našťastie vyžiadala len jedného ľahšie zraneného.

K hromadnej zrážke došlo ráno pred siedmou hodinou. S najväčšou pravdepodobnosťou dostal vodič osobného auta značky Renault mikrospánok a narazil do nákladného auta. Vzápätí do nich vrazili ďalšie dve autá a zrážke sa nevyhol ani motocyklista.

„Motorkár mal šťastie, že nešiel rýchlo a nepredbiehal. Po zrážke síce vyletel z motorky, ale nič vážne sa mu nestalo,“ povedal jeden zo svedkov.

Zranenia utrpel iba vodič osobného auta, ktorý zrejme aj nehodu spôsobil. Bližšie okolnosti však stále polícia vyšetruje. Len samotné dokumentovanie nehody totiž trvalo niekoľko hodín.

Keďže išlo o hromadnú zrážku, museli vypočuť množstvo svedkov. Cestu prvej triedy uzatvorili niekoľko hodín a autá polícia odkláňala na starú cestu. Sprejazdnili ju až krátko predpoludním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu