Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ovácie pre Demitru: Pobozkal svoj dres a neubránil sa slzám

Richard Zedník a Pavol Demitra Zobraziť galériu (20)
Richard Zedník a Pavol Demitra

BRATISLAVA - Na reklamnom ovále sa objavil nápis "Ďakujeme, Paľo Demitra!" a spievanie hymny vystriedal mohutný potlesk fanúšikov. Po hymne na počesť víťazstva Slovenska nad Dánskom 4:1 sa fanúšikovia lúčili s kapitánom Pavlom Demitrom, ktorý ukončil reprezentačnú kariéru.

Diváci pripravili Demitrovi ovácie a štadiónom sa ozývalo zborové "Ďakujeme! Ďakujeme!“. Vzápätí Demitra venoval niekoľkým fanúšikom hokejku, prilbu a rukavice zo svojej reprezentačnej derniéry.

Fantastické publikum v Bratislave neopúšťalo svoje sedačky ani niekoľko minút po odchode hráčov do mixzóny v nádeji, že Demitra medzi nich ešte raz zavíta.

Približne po troch minútach sa za zvukov piesne "Aj tak sme stále frajeri“ dočkali najprv kapitána Demitru a potom aj ostatných slovenských reprezentantov.

Na záver si Demitra symbolicky vyzliekol dres národného tímu s číslom 38, pobozkal ho a venoval jednému z fanúšikov.

"Ťažko sa mi hovorí. Fanúšikovia sa s nami rozlúčili úžasne. Verím, že naši nástupcovia im to niekedy v budúcnosti vrátia. Chceli sme ísť čo najďalej, nevydarilo sa nám to. Dnes sme jednoznačne išli za víťazstvom, práve pre fanúšikov," uviedol Demitra.

 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu