Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vibrátor pôsobil v análnom otvore, odpísal daňovákom

Daňové riaditeľstvo v Bratislave
Daňové riaditeľstvo v Bratislave

BRATISLAVA - Originálnym spôsobom sa rozhodla zabojovať s exekútormi jedna zo slovenských firiem. Napriek tomu, že súdy v jej spore so štátom ešte nerozhodli, daňový úrad údajne požiadal spoločnosť o súpis majetku, ktorý by mohol použiť pri dražbe.

"Medzi hlavný majetok spoločnosti v súčasnosti patrí funkčná (zánovná) umelá náhrada mužského pohlavného údu," odpísal daňovákom očividne rozhnevaný majiteľ spoločnosti. Podľa neho vibrátor "Po určitý čas pravidelne pôsobil v análnom otvore jedného z predstaviteľov daňovej správy" a mal by mať preto veľkú zberateľskú hodnotu!

Peniazmi, ktoré sa získajú z predaja erotickej pomôcky, navrhol vyplatiť exekútorov. "V prípade Vašej požiadavky ho s radosťou necháme poslať tam, odkiaľ ho niekto pred časom aj vybral," dodal majiteľ firmy vo svojom liste.

Podľa českého moderátora Jana Krausa, ktorý celú kauzu zverejnil vo svojej relácii, išlo o spoločnosť Akropola a spor z roku 2009 sa týkal internetovej domény. Spor sa teda datuje do čias bývalého daňového riaditeľstva.

Čo sa stalo po tomto šokujúcom liste, ktorý vyrazil každému dych? Daňový úrad v Rožňave sa k veci odmietol vyjadriť. "Požadované informácie sú považované v zmysle (zákona, pozn. red.) za daňové tajomstvo," uviedli v reakcii.

"List je pravý," potvrdil pre Topky konateľ spoločnosti Martin Daňo. "Daňováci ma stále tlačili, aby som to nezverejňoval. Raz ale vyjde najavo celá pravda," dodal.

Jan Kraus vo svojej relácii:

Kópia listu, ktorý údajne obdržal daňový úrad:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu