Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ubili muža z Buzice maloletí?

ilustračné foto
ilustračné foto

KOŠICE – Brutálny prípad zabitia vyšetrujú policajti v obci Buzica (okres Košice - okolie). Doteraz neznámy páchateľ tam počas stredy alebo štvrtka v rodinnom dome fyzicky napadol Imricha P. (53). Ako uvádza polícia vo svojej správe, opakovane ho udieral do oblasti hlavy, krku, trupu a končatín, čím mu spôsobil zranenia, ktorým podľahol.

Išlo o rany na tvári, čele, vnútrolebečné zranenia, ťažký opuch mozgu, závažné poranenia orgánov krčnej oblasti s roztrhnutím sliznice, ako aj štyri rezné rany v oblasti brucha. Príčinou smrti bolo podľa predbežnej správy z pitvy „kardiorespiračné zlyhanie pri ťažkom opuchu mozgu v dôsledku udusenia sa pri opuchu hrtana a vdychovaní krvi do pľúc“.

Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre zločin zabitia, pri ktorom je trestná sadzba 7 - 10 rokov. Policajti už zistili dvoch podozrivých maloletých chlapcov vo veku 12 a 13 rokov. Vyšetrovateľ ich vypočúva a v prípade, že im skutok preukážu, vzhľadom na svoj vek nebudú trestne stíhaní.

Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu