Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vyhrajte Meet and Greet s Patom Methenym!

Pat Metheny
Pat Metheny

Koncert tohto epochálneho gitaristu si v rámci jeho svetovej premiéry Orchestrion Tour budete môcť vypočuť 26. februára 2010 v bratislavskej Inchebe. Jeho vystúpenie bude jedno z prvých v rámci európskej časti World Tour.

Pat napreduje s brilantným gitarovým sólo projektom a predvedie totálne novú technológiu – predstaví absolútne nadčasový akusticky riadený hudobný „sólo band“, ktorý je nazývaný Orchestrion.

Renomovaný svetoznámy gitarista a skladateľ Pat Metheny bol 17 krát ocenený Grammy Awards a 33 krát bol nominovaný v 12 rôznych kategóriách – viac než ktorýkoľvek umelec v histórii. Popri všetkých tých oceneniach kritikov a fanúšikov, Metheny pokračuje v zámere neustáleho prekonávania hraníc a v hľadaní nových hudobných ideí.

 

Ak chcete vyhrať exkluzívne stretnutie s Patom v zákulisí, stačí, ak si na jeho bratislavský koncert oblečiete podobné prúžkované tričko, aké hudobník obľubuje pri svojich vystúpeniach. Tričkom sa preukážete pri vstupe na koncert a váš lístok bude automaticky zaradený do žrebovania.

Lístky na koncert je možné zakúpiť si priamo tu.

Veľa šťastia!

Váš Zoznam.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu