Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Poznáme výhercov súťaže s filmom Dlhá cesta dole

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Magicbox)

Skočiť z mrakodrapu alebo žiť naplno? Nenechajte si ujsť novú komédiu podľa bestselleru Nicka Hornbyho! Topky.sk v spolupráci so spoločnosťou Magic Box Slovakia pre vás pripravili súťaž s filmom Dlhá cesta dole.

Poznáme výhercov súťaže s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Moderátor rannej televíznej relácie Martin Sharp (Pierce Brosnan) mal všetko, čo si starší muž môže priať - deti, ženu, krásny domov a skvelú prácu. O všetko však prišiel - a sebevražda je pre neho logickou reakciou na život, ktorý sa nedá žiť. Päťdesiatročná  osamelá Maureen (Toni Collette) je svedomitá katolíčka, ktorá chce spáchať „najťažší zo všetkých hriechov“: siahnuť si na život. Nedokáže sa totiž vyrovnať s tým, že jej milovaný syn Matty je vinou mozgovej obrny ťažko postihnutý. Študentku Jess Crichtonovú (Imogen Potts), ktorá je dcérou vysoko postaveného politika, k rozhodnutiu ukončiť život dohnalo zlomené srdce a  sedem koktejlov . Taktiež mladý Američan JJ (Aaron Paul), ktorý vyzerá ako rocková hviezda, ale živí sa roznášaním pizze, sa topí vo svojich  problémoch...

Štyria neznámi ľudia sa počas silvestrovskej noci stretnú na streche vežiaku, obľúbenom mieste samovrahov. Všetci s rovnakým plánom. Miesto toho aby skočili dole,   uzavrú dohodu, že zostanú spolu a nažive minimálne do svätého  Valentína. A od toho dňa, kedy mal ich život skončiť, začne pre všetkých  nečakané dobrodružstvo, ktoré všetkým znovu vráti chuť do života.

Film štartuje v kinách 24.apríla

Zapojte sa do súťaže a máte možnosť vyhrať knihu Dlhá cesta dole a 2 voľné vstupenky do multiplexu.

Stačí, ak správne odpoviete na nasledujúcu súťažnú otázku:

Ktorá ďalšia kniha Nicka Hornbyho bola tiež sfilmovaná ?

1. Ako na vec

2.Ako byť dobrý

3. High Fidelity

Výhercovia:
Katarína Chabanová, Selce pri Banskej Bystrici
Iveta Červenáková, Banská Bystrica
Mária Ondrisková, Jablonica
Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu