Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poznáme výhercov súťaže s filmom TRANSCENDENCIA

Zobraziť galériu (24)
(Zdroj: Bonton)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s. pre vás pripravili súťaž s originálnym sci-fi od tvorcov filmových hitov Počiatok a Temný rytier.

Umelá inteligencia, singularita, transcendencia... Nič z toho už nie je pre hollywoodsku hviezdu tajomstvom. Johnny Depp má totiž veľký celoživotný sen: vytvoriť stroj obdarený umelou inteligenciou a schopnosťou vnímať emócie, ktorý by dokázal sústrediť kolektívne poznanie a vedomie ľudstva.  Vo svojom výskume ide až za hranice možného, no jeho kontroverzné experimenty mu prinášajú slávu aj nepriateľov. Extrémisti z radov odporcov umelej inteligencie sa ho pokúsili zastaviť a spáchali na neho atentát vo chvíli, keď jeho dielo takmer dospelo k zavŕšeniu. Sami tým však „božský experiment“ urýchlili a hlavným hrdinom v projekte transcendencie sa stal samotný Depp. Jeho pôvodná túžba obsiahnuť vedenie celého sveta sa však rýchlo zmenila na iný cieľ: získať nad celým svetom kontrolu.

... našťastie iba v provokatívnom sci-fi thrilleri Transcendencia od tvorcov kultových hitov Počiatok a Temný rytier. Film produkoval Christopher Nolan a natočil ho jeho dvorný kameraman Wally Pfister.

V ďalších úlohách uvidíme Rebeccu Hall, Morgana Freemana, Paula Bettanyho či Kate Maru.

Zapojte sa do súťaže. Traja z vás môžu vyhrať lístky do kina na film Transcendencia.

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

Ktorý herec stvárnil vo filme Transcendencia postavu špičkového vedca Willa Castera, ktorý sa usiluje o vytvorenie dokonalého stroja obdareného umelou inteligenciou?

1 Morgan Freeman

2 Paul Bettany

3 Johnny Depp

Výhercovia: 

Tomáš Mišík, Trstená
Lujza Pospíšilová, Bratislava
Michal Padyšák, Bratislava

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu