Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poznáme výhercov súťaže o vstupenky na koncerty Tublatanky a k tomu šál a čiapku s logom skupiny!

Neváhajte sa zapojte sa do súťaže, ak budete mať šťastie, vyhráte okrem lístkov na koncert aj CD, DVD či dokonca šál alebo čiapku s logom skupiny Tublatanka! Zobraziť galériu (2)
Neváhajte sa zapojte sa do súťaže, ak budete mať šťastie, vyhráte okrem lístkov na koncert aj CD, DVD či dokonca šál alebo čiapku s logom skupiny Tublatanka! (Zdroj: Propaganda House)

Fanúšikovia kapely Tublatanka pozor! Legendárna skupina vyráža na koncerty po Slovensku a vy môžete byť pri tom! Stačí ak sa zapojíte do súťaže. Ak budete mať šťastie, tak si lídra Maťa Ďurindu, basgitaristu Ďura Topora a bubeníka Peťa Schlossera vychutnáte na jednom s koncertov v Bratislave, v Žiline alebo v Košiciach! A k tomu dostanete šál a čiapku s logom skupiny!

 

Legendárna rocková skupina Tublatanka pripravila pre fanúšikov tri unikátne koncerty po Slovensku!  V Bratislave, v Žiline a v Košiciach naživo predstaví nedávno vydaný album „Cítim sa fajn - Najväčšie hity No. 3“.

„Na koncertoch v Bratislave, v Žiline a v Košiciach zahráme skladby z nového CD „Cítim sa fajn“ a predstavíme aj bonusovú pieseň. Samozrejme pridáme aj všetky známe hity. Koncert bude poctivo dlhý, budeme hrať dve hodiny a nikto z nás sa nebude šetriť...“ Plánuje spevák a gitarista Maťo Ďurinda.

Tublatanka sa tentoraz predstaví v rockových kluboch. Členovia kapely majú kluby radi. Fanúšikovia sa môžu na tublatankovský rockový nášup tešiť 8.2 v Ateliéri Babylon v Bratislave, 9.2. v klube Smerr MC v Žiline a 16.3 v Collosseum klube v Košiciach. Lístky na koncerty je možné zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.

„Veľmi rád koncertujem v kluboch, lebo je tam vynikajúca a neopakovateľná atmosféra. Muzikanti a fanúšikovia sa navzájom doslova cítia, pretože sú natlačení blízko seba. V klube vidím tváre a pocity ľudí a ich reakcie na našu hudbu! Fanúšikovia zase dokonale vidia nás ako hráme, spievame a dávame do toho svoju energiu. Spätná väzba je pre nás všetkých dôležitá a vie nás vyburcovať k ešte väčšiemu výkonu.“ Dodal Maťo Ďurinda.

Na koncertoch plánuje Tublatanka pokrstiť výberovku „Cítim sa fajn - Najväčšie hity No. 3“, ktorá obsahuje 19 energických rockových piesní.

Neváhajte sa zapojte sa do súťaže, ak budete mať šťastie, vyhráte okrem lístkov na koncert aj CD, DVD či dokonca šál alebo čiapku s logom skupiny Tublatanka!

 

Stačí, ak správne odpoviete na nasledujúcu súťažnú otázku:

Ako sa volá posledný singel Tublatanky, ktorý je bonusovou skladbou na albume „Cítim sa fajn - Najväčšie hity No. 3“?

1) Loď do neznáma

2) Šlabikár

3) Nový vírus

Správna odpoveď: 3

Výhercovia:
Maroš Kukura, Spišská Nová Ves
Ivana Melichová, Pezinok
Michal Pavlovič, Diaková

 

GRATULUJEME!

 

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu