Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poznáme víťazov lístkov na najnovší film Stevena Spielberga - Lincoln!

Lincoln – vyhrajte lístky do kina na najvnovší film Stevena Spielberga Zobraziť galériu (9)
Lincoln – vyhrajte lístky do kina na najvnovší film Stevena Spielberga (Zdroj: Bontonfilm)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s. pre vás pripravili súťaž s filmom Lincoln, ktorý má 12 nominácií na Oscara®.

Film „Lincoln“ Stevena Spielberga popisuje obdobie posledných štyroch mesiacov života najväčšieho amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Odhaľuje najriskantnejšie a najodvážnejšie rozhodnutie amerického vodce v čase, keď sa vyostruje otázka otroctva a krajinou zmieta vojna. Silná ľudská dráma sa odohráva na jej konci.  Musí učiniť rozhodnutie, vďaka ktorému sa stane legendou.

Film vznikol podľa scenára nositeľa Pulitzerovej ceny Tonyho Kushnera, ďalšími kľúčovými hráčmi sú Steven Spielberg a predstaviteľ titulnej role Daniel Day-Lewis.

„Odjakživa som chcel vyrozprávať Lincolnov príbeh. Je jednou z najstrhujúcejších postáv histórie aj môjho života,“ vraví Spielberg. Čím viac sa toho Spielberg počas svojho života o Lincolnovi dozvedel, tým viac vzrastal jeho obdiv a túžba vzdať hold tejto výnimočnej osobnosti, ktorej príbeh si nesmiete nechať ujsť ani vy.

Zapojte sa do súťaže a traja z vás majú možnosť vyhrať vstupenky do kina pre 2 osobyna film Lincoln. Stačí, ak správne odpoviete na nasledovnú súťažnú otázku.

 

Koľký prezident USA v poradí bol Abraham Lincoln?

1/ šestnásty

2/ prvý

3/ tridsiaty tretí

Správna odpoveď: 1.

Výhercovia:

 

Iveta Maďarová, Bratislava
Miroslav Solik, Bratislava
Jana Augustínová, PIešťany

GRATULUJEME!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu