Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poznáme výhercov značkovej kozmetiky Avéne v hodnote 52 €!

Vyhrajte tri balíčky značkovej kozmetiky Avéne v hodnote 52 € Zobraziť galériu (3)
Vyhrajte tri balíčky značkovej kozmetiky Avéne v hodnote 52 € (Zdroj: Avéne)

Slnko je naša najbližšia hviezda. Je zdrojom života na Zemi, ale zároveň má jeho žiarenie i škodlivé účinky. Na zem sa cez ochranné vrstvy dostáva len malá časť spektra tohto žiarenia. Základným ekologickým štítom je ozónová vrstva.

Avéne Sprej na opaľovanie SPF 50+ veľmi vysoká ochrana

Je určený na pokožku hypersenzitívnu na slnko. Vďaka svojmu zloženiu zabraňuje negatívnym účinkom slnečných lúčov, vzniku slnečných alergií a predchádza vzniku fotodermatóz. Zároveň je prevenciou fotostarnutia. Je určený predovšetkým pre svetlú kožu: fototyp I a II, pre deti i dospelých. Hlavnými prednosťami spreju je upokojujúci, zjemňujúci a protizápalový účinok, silná ochrana proti voľným radikálom, široké pokrytie spectra UVA a UVB a fotostabilita.

Avéne Starostlivosť o citlivú pokožku po opaľovaní, 200 ml

Je určená pre všetky typy citlivej pokožky vystavenej slnečným lúčom. Pôsobí upokojujúco a protizápalovo. Poskytuje silnú ochranu proti voľným radikálom. Má hydratačný a osviežujúci účinok a obnovuje kožnú bariéru.

Termálna voda Avène

Špecifická rovnováha minerálov a stopových prvkov spôsobuje, že táto voda je obzvlášť jemná a vyhovuje všetkým citlivým typom pleti. Okrem toho, že je vhodná na dermatologické ošetrenie (pri atopickej dermatíde, kuperóze či jazvách), poskytuje aj upokojujúcu starostlivosť pri sčervenanej, podráždenej, poranenej pokožke či po epilácii. Okrem toho osviežuje pokožku a je výborná na zafixovanie mejkapu alebo starostlivosť po jeho odstránení.

Výhercovia:

Juliana Gaguliaková, Banská Bystrica
Silvia Lukáčová, Bratislava
Ján Kahan, Prešov

Gratulujeme!

Váš Zoznam.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu