Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Výhercovia upokojujúceho prípravku na čistenie a odličovanie Bioderma

Zobraziť galériu (2)

Náš príbeh začal v roku 1977. Lekárnik a biológ Jean-Noël Thorel začal inovatívny prístup k bio-dermatologickej starostlivosti o pokožku a vytvoril Laboratoire BIODERMA.

Aká bola jeho vízia? Koža je "ekosystém". Pokožka žije a dýcha, v určitom prostredí a čase, mení sa a vyvíja. Mali by sme ju naučiť prirodzene žiť, a nie ju vylepšovať.  Jean-Noël Thorel  pracoval  ruka-v-ruke s väčšinou významných odborníkov na pokožku, ale aj s biológmi, ktorí objavovali  významné molekuly a postupy umožňujúce biometrické akcie. A tak je to až dodnes.

BIODERMA považuje inováciu za svoj základný záujem a venuje na ňu  významný podiel svojich prostriedkov, aby vám mohla každoročne prinášať tie najkvalitnejšie kozmetické produkty pre vašu pleť.

Bioderma ako prvá priniesla na celosvetový trh koncept micelárnej vody a pripravila hviezdny produkt Sensibio H20. Tento produkt vyvolal revolúciu v odličovaní. Používajú ju k odličovaniu najlepší svetoví vizážisti , modelky a celebrity. Ako príklad by sme mohli uviesť speváčku Kylie Minogue , ktorá si bez micelárnej vody Sensibio H20 nevie predstaviť žiadne vystúpenie.

Pre všetky  kožné prejavy  BIODERMA ponúka biologické riešenie podporou bunkového metabolizmu. Biológia v službách dermatológie sa stala inovatívnym spôsobom vývoja produktov pre pleť.

Piati z vás vyhrajú upokojujúci prípravok na čistenie a odličovanie Bioderma Sensibio H2O 250ml.

Výhercovia:

Jarmila Radavá, Banská Štiavnica
Peter Zavadský, Kežmarok
Ingrid Beblavá, Trenčín
Zuzana Šošovičková, Prešov
Lubomíra Danajková, Bratislava

GRATULUJEME!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu