Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Výhercovia knihy Nezvestná!

Vyhrajte knihu Nezvestná! Zobraziť galériu (3)
Vyhrajte knihu Nezvestná!

Topky v spolupráci s Knižným webom vám prinášajú súťaž o knihu Nezvestná.

Tridsaťdvaročná obchodníčka s nehnuteľnosťami Annie O´Sullivanová si v ten osudný deň naplánovala tri úlohy – predať dom, zabudnúť na nedorozumenie s matkou a nezmeškať večeru s nekonečne trpezlivým priateľom Lukom. O deň otvorených dverí v dome, ktorý ponúka na predaj, je chabý záujem. Práve sa chystá odísť, keď v dodávke prichádza posledný návštevník, solídny štyridsiatnik. Zdá sa, že sa na ňu predsa len usmeje šťastie...

Namiesto toho sa Annie stane obeťou únosu a prežije rok zatvorená v horskej chate, týraná a znásilňovaná psychopatom. Čitateľ sa to dozvie hneď na začiatku, keď Annie, ktorej sa napokon podarí utiecť, rozpráva svoj krutý príbeh psychiatričke. Jej priam neuveriteľná, trpká výpoveď spolu s obrovským úsilím vyrovnať sa s traumou a nadviazať na predchádzajúci život sa preplietajú s pátraním polície po totožnosti únoscu. Prípad komplikuje Annina predtucha, že jej hrozný príbeh sa ešte zďaleka neuzavrel.
Pravda človeka nie vždy povznáša!

Nezvestná je román plný nečakaných zvratov, zručne napísaný príbeh o tom, čo všetko človek vydrží v neľudských podmienkach a čo je schopný podniknúť pre svoju záchranu, slobodu a dôstojnosť.

Viac info o knihe a ďalších knižných novinkách na www.kniznyweb.sk

Výhercovia:

Jaroslava Polčíková, Nitra
Miriam Akurátna, Svätý Jur
František Klouda, Dolný Smokovec
Eva Reichmannová, Lutila
Renáta Mihalová, Moravské Lieskové

GRATULUJEME!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu