Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nová lovestory vo VyVolených

Inez sa zalúbila do režiséra VyVolených Tomáša Eibnera. Zobraziť galériu (7)
Inez sa zalúbila do režiséra VyVolených Tomáša Eibnera.

BRATISLAVA - Zasnený pohľad a červeň na lícach. To je najnovší imidž prostorekej Inez Kardošovej (22). Tmavovláska z Prievidze sa totiž po uši zaľúbila. A jej VyVoleným nie je nik iný ako režisér jojkárskej reality show Tomáš Eibner (27)!

Inezino prvé stretnutie s charizmatickým režisérom bolo úplne nevinné. „Videl som, že má trému, a tak som sa ju snažil podporiť,“ povedal Eibner na margo ich zoznámenia. Inez to však zrejme pochopila inak a po tomto priateľskom geste sa v jej srdci začali prebúdzať sympatie k tmavovlasému režisérovi. Svoje city dokázala tajiť dosť dlho, nedávno však ženskému osadenstvu luxusnej vily prezradila, že „vonku“ je niekto, koho spoznala pred vstupom do vily a koho prítomnosť jej dodáva silu. Potom prezradila, že je to člen štábu a na stôl napísala prstom meno Tomáš.

Sympatický režisér má však na vec iný pohľad. Uňho totiž povestná iskra nepreskočila a je prekvapený, že Inez si jeho pomoc zle vysvetlila. „Ja jej city určite ,nezdieľam‘, v súkromí som totiž šťastne zaľúbený,“ povedal s úsmevom Tomáš. Tmavovláska má však v súčasnosti aj iné starosti. Už túto sobotu ju totiž čaká Duel s Milanom Šakalom Maruniakom (50), ktorého si v stredajšej Výzve zvolila za súpera. Jej obavy z možného vypadnutia však určite zmierňuje nádej, že sa bude konečne môcť stretnúť so svojou láskou. To ešte netuší, že jej vysnívaný princ po randení s ňou ani trochu netúži a šťastný pár z nich podľa všetkého nikdy nebude.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu