Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Céline Dion: Nesprchujem sa... Nemám čas!

Céline Dion Zobraziť galériu (5)
Céline Dion

MONTREAL - Céline Dion úplne pohltili jej dvojčatá Nelson a Eddi, ktoré sa narodili v októbri. Kanadská speváčka sa v rozhovore pre časopis Hello! Canada priznala, že teraz nemá vôbec čas na seba. Dokonca sa ani nemá kedy osprchovať! Celé dni vraj trávi v pyžame.

"Je to hrozné. Už ani neviem, či je deň alebo noc. Dojčím dvojčatá, ale musím sa starať aj o syna, deväťročného René-Charlesa... Je toho veľa," cituje jej slová magazín.

V luxusnej rezidencii na Floride kanadská speváčka rozpráva, ako jej a manželovi Renému Angélilovi (68) narodenie dvojčiat prevrátilo celý život. "Vedela som vopred, že budem veľmi zamestnaná a že sa asi moc nevyspím, bože môj... Je zázrak, že sme kvôli nedostatku spánku ešte nezomreli," dodala štyridsaťdvaročná hviezda.

"Popoludní som stále v pyžame. Jediné čo robím, je, že si kvôli dojčeniu vyzlečiem vrchný diel, nakŕmim deti a košeľu si oblečiem späť," pokračuje speváčka, ktorá pózovala pre magazín so všetkými deťmi aj s manželom. "A tak je to celý deň, nemám chvíľočku ani na sprchu," zverila sa Céline. Dodala, že jej starší syn hrá bábätkám na gitaru, aby ich rozptýlil. Už teraz sa chystá, ako s nimi bude hrať baseball.

Céline Dion sa podarilo otehotnieť až na šiesty pokus pomocou umelého oplodnenia. Na scénu by sa chcela vrátiť 15. marca s novým koncertom v Las Vegas.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu